- iOS alkalmazások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
richardwyeth
csendes tag
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy amikor HDMI kábellel kötöm össze a vidikarit a géppel, akkor furcsán élénkebbek a színek és játékoknál lehet látni ilyen függőleges csíkokat a monitoron Olyan mint amikor a TV-n nem jön be jól egy adás. Csak ezek a csíkok nagyon halványak. Viszont mint mondtam nagyon élénkek a színek és ez kissé zavaró.. Ez mitől van, hogy lehet javítani?
-
richardwyeth
csendes tag
Szóval akkor cseréltetni kell nem úszom meg
De basszus ha ennyi ideje tudják h szar van miért nem vonják vissza ? Ez így most aztán sokkal jobb... :-(
-
richardwyeth
csendes tag
IGen ez az széria ami a postban van említve. Ilyenkor akkor hívjam azt akitől vettem és elvileg cserélik ???
-
richardwyeth
csendes tag
válasz
Daffni2 #4999 üzenetére
Időközben ku tudtam nagyítani a képet, Ati Catalystban állítottam át a SCALING beállításokat. A kezdést még mindig nem tudom megoldani, hogy ne pörögjön fel a videókártya és ne küldjön jelet, de arra nekem azt mondták frissítsem a Bios-t szóval kipróbálom azt. Illetve hogy Lehet h a WIN 7 kavar be mert állítólag XP-n ilyet nem csinált olyan ismerősnek akinek WIN7en igen. és hogy ASUS alaplapoknál előfordul
-
richardwyeth
csendes tag
Sziasztok!
A következő konfigom van
Asus P5Q SE
Intel Quad 9550
Sapphire Radeon 4890 Vapor-x
Kingston hyper-x 4 gb ram
SAMSUNG 2333HD monitor
Két problémám lenne amiben remélem tudtok segíteni mert már teljesen kétségbe vagyok esve.Az első:
Ha hosszabb szünet után bekapcsolom a gépet, /pl este ki reggel be// akkor a videókártya ventillátora hihetetlenül felzúg és nem kapok semmien képet a monitoron. Viszont azonnali újraindításra pedig már rögtön van kép. A kártya a monitorra sima VGA kábellel van rá kötve. Azt mondták nekem SG-n hogy vegyek HDMI kábelt jobb lesz. Nem lett jobb SŐT!!! itt jön a második probléma.
UGyanis ha HDMI kábellel kötöm rá a gépet a monitorra akkor ugyan gyorsabban megkapja a jelet és gyorsabban bekapcsol, de a képet összenyomja és alul felül és két oldalt egy fekete sáv van a monitoron miközben azt írja hogy ő bizony 1920*1080as felbontásban jelenít meg. És sehogy sem tudom széjjelebb húzni a képet.
Van valakinek valami ötlete ezekre a problémákra??? Elvileg a legfrisebb DRIVEREK vannak fennt,de ha valaki tudja mi konkrétan az amit csinálom és leírja örökké hálás leszek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iOS alkalmazások
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen videókártyát?
- Milyen autót vegyek?
- Trollok komolyan
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Quadro FX 570 eladó
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest