- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
P100
senior tag
válasz
gyurczy #5537 üzenetére
SP3-al XP-n sincs kékhalál.
"szebb": XP-re is fel lehet tenni ugyanazt a design-t, ami Win7-en van. A hangoktól az ikonokig mindent Win7 stílusúra cserél egy egyszerű progi (Google). Szóval e miatt felesleges Win7-re váltani.
"jobb": én nem veszek észre semmilyen változást, max. átalakult az egyes funkciók elrendezése.
"gyorsabb": nálam SOKKAL lassabb az XP-nél (2GB memóriával).
És akkor arról ne is beszéljünk, hogy egy ilyen friss operációs rendszer valószínűleg 100x több hibát tartalmaz, mint a 10 éve folyamatosan javítgatott XP. Vagyis az XP biztonságosabb is...
-
P100
senior tag
Eddig nekem is XP-m volt, de most feltettem a Win7-t. Alapbeállításokkal szerintem használhatatlan, de fél napi konfigurálás után már teljesen jól megy és a játékok se akadnak rajta (először akadtak).
Nem látok semmi olyat, amiben a Win7 többet nyújt, mint az XP, szerintem teljesen ugyanaz a rendszer, csicsásabb designnal --> nagyobb gépigénnyel. Max. a DirectX 10/11 miatt érdemes váltani XP-ről Win7-re (XP csak DX 9-t támogatja).
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- BestBuy ruhás topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Medence topik
- Fotók, videók mobillal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- További aktív témák...
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest