- Felkészült a Redmi 15C
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
djcsefa
tag
]na de vízhűtéssel alapjárat
on....
-
djcsefa
tag
válasz
dangerzone #9493 üzenetére
nekem is 9600gt
....ennyit a 9s szériáról
-
djcsefa
tag
nálam is voltak hibák(volt amikor be is fagyott a játék). így hát a következőt csináltam. : elkezdtem letölteni (az amd honlapjáról) és feltelepíteni(értelemszerüen az előző telepítést/drivert leszedni) egyesével (a legujabbtól a régebbiek felé). ...addig amig olyan catalist/drivert nem találtam amivel mükszik a játék és. támogatja a crosfire-t(volt ami nem akarta az igazságot). ..de végül meglett. próbálgatni kell...éleg unalmas, de megéri
-
djcsefa
tag
válasz
Tothgera30 #9426 üzenetére
úgy legyen
-
djcsefa
tag
válasz
Tothgera30 #9402 üzenetére
nálam most 910/1050megy..és lekopogom h stabil
-
djcsefa
tag
én csak arra mondtam, h sok ember (pl :faterom,+ 1 haverom ..) már pl 16fokos szobában (télen) azt mondja h rettentö meleg van(vérkeringésfüggő..stb) . mások(magamat is beleértve) nincs problémájuk a 30fokos szobában. Szóval mikor én pl 55fokot mondok, te meg 43 .....és senki nem beszél a szobahőmérsékletről. ...és amíg nem említjük a szobahőmérsékletet addig ez a vga hőfokok nem mérvadóak összehasónlításban...sőt nincs létjogosultság a hasonlítgatásra. sztm. javítsatok ki h ha tévedek, de sokszor van olyan Pl h ugyanolyan konfigunk van és nekem eltér a hőfok és egyböl nagy hibákat keresünkSzép álmokat mindenkinek
-
djcsefa
tag
a portalanítással egyettértek.........de tpasztalatból mondom h nagyom sokat számít h mennyire van meleg a szobába. Nem azért merta szoba melgíti a gépet, hanem mert levegö(mint hűtő anyag) ha meleg, kevesebb höt tud már felvenni, és leadni szintén. Nálam a Vgahütésnél ez extra 10fokot jelent kb55celsius
-
djcsefa
tag
válasz
Gál István #9380 üzenetére
még meggondlhatod magad
-
djcsefa
tag
az ati catalyst-n belül keresd meg a "desktop and display" pontot. azon belül kattints az aktuális megjelenítöre( nem a középsö nagy felület hanem az ablak álján van(nak) a megjelenítő(k). szóval katt az alsókra és válaszd a "configure"-t.... a köv ablakban felül válaszd ki a "scaling options"-gombot . ott van egy czuszka ami 15%(underscan)-n van, ezt húzd 0%-ra (overscan.
-
djcsefa
tag
válasz
yakuza.tora #9372 üzenetére
mint láttad úgy írtam h "és/vagy". Tehát ha külön húzom as gpu-t és a Mem-t akkor is hasonló a probléma.... és mikor még single-ben volt a kártya akkor is ezt csinálta amit most crossfireben. ...és bármelyik kártyát húzom együtt vagy külön akkor is fagy. A.Catal.-t használtam. A hütéssel nincs baj. A gyári hütés van rajta ami bár zajos 1 kicsit de nem hüt annyira rosszul. A venti bár kicsi és nem fúj annyit mint egy nagyobb ventis, de ami elönye h a zárt "burok miatt , a meleg levegő 'direct'-módon távozik a számítógépházból.....és nem bent keveri a meleg levegöt (ezzel melegítve más alkatrészeket )
-
djcsefa
tag
válasz
yakuza.tora #9358 üzenetére
nekem , mint támogatottnak könnyű.......csak a szponzort sajnálom 1 picit
-
djcsefa
tag
én ha a Gpu-t 905 mhz felé húzom és /vagy a vga memoriát 1015 mhz fölé akkor a gép játék közben hajlamos (nem mindig , néha hagy játszani néha nem) befagyni. vkinek vmi ötlete (mi ütközik /túlterhelődik/....stb))??
-
djcsefa
tag
válasz
yakuza.tora #9352 üzenetére
én vagyok a sponzor!!!
hála isten jó fej vagyok
és mindig adok magamnak támogatás. Vita nincs, egyettértés van.
Szép álmokat mindenkinek
-
djcsefa
tag
válasz
yakuza.tora #9349 üzenetére
azt hiszem van elég "szponzorom"
-
djcsefa
tag
valaki közületek próbált már crossfireben 3db 4890st??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Goddess of Victory: Nikke
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Tesla topik
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung LCD és LED TV-k
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest