- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
pr05p3c
tag
válasz
djcsefa #9572 üzenetére
Az meg hogyan? Nálam alapjáraton 425/245mhz-re underclockolva a napokban(25-29 fok körüli szobahőmérsékletnél) 60 fok körül mozog. Most éppen 56-57 körül 22 fok körüli szobahő mellett(hála a lehűlt időjárásnak
). Játékok alatt 80 fok körül szokott lenni, de a kártya legmelegebb része(memio) gyakran 90 fok felett van. A kártya egy sapphire new edition és új kora óta(kb. 1,5 éve vettem) hasonló a hőmérséklete.
-
-
Attici
őstag
válasz
djcsefa #9377 üzenetére
Köszi!
Nagyon király vagy!
Órákat leveleztem az IPON-osokkal és halvány lila fogalmuk sem volt róla. Mindenféle driver meg kábelcsere próbálgatásokat ajánlottak! Végre látom, hogy mit tud HD-ben a kártya éa a monitor !Millió THX!
Szerinted van értelme lecserélni a ezt a kártyát egy 6950-esre? Anno a GTA4 miatt vettem ezt, de mivel sosem tudtam vele rendesen játszani (XP alatt szaggatott) Win7 alatt el sem indul (pedig gyári), ahogy felrakom a patch-eket. Nagyon megutáltam ezt a játékot, pedig a San Andreast még mindig imádom!
Viszont a Tomb Raider Underworld amit még a kártyához adtak az fantasztikus és a mai napig elbűvöl. Amikor körbenézek a tájon és beindul az "erőmű" az fantasztikus. Nem igazán tudom elképzelni, hogy még lehetne ettől is szebb a grafika! Igazából ennek a kártyának egyedül ez az egy problémája van, hogy amikor beindul akkor azért van hangja! -
yakuza.tora
addikt
válasz
djcsefa #9373 üzenetére
Fura! Ha single módban sem lehetett jobban húzni, akkor úgy néz ki, hogy ennyit tud a kártyád...
Az a helyzet, hogy az enyém nem referencia nyákos, a fesszabályzóját is teljesen áttervezte a Sapphire. Valszeg ennek (is) köszönhető, hogy jobban bírja az órajelemelést. Ettől függetlenül vannak komoly különbségek ugyanazon kártyák között. Az overclockersclub.com-os srácok 1200 MHz-re tudták húzni a ramot!!! (ami nálam 1100 fölé még 5MHz-cel sem volt hajlandó menni) de a GPU náluk 950 MHz-nél megállt. (amit én 990-ig tudtam emelni. Szerintem ebben komoly szerepe volt az S1-nek.)
Pedig az ő kártyájuk is ugyan olyan 2Gb-s OC kari volt! -
yakuza.tora
addikt
válasz
djcsefa #9370 üzenetére
Ne egyszerre húzd! Először a memóriát állítsd be, utána a GPU-t. Milyen progival húztad?
Elvileg a memókban nincs sok tartalék. Nekem 1100 MHz-et tudtak. Azt is úgy, hogy Thermaltake alu bordák voltak rárakva.
A GPU nekem simán vitte a 990 MHz-t, ami szerintem elég komoly a referencia 850 MHz-hez képest. Mondjuk az S1 rev2 alatt 2 db 12 centis AC forgott teljes fordulattal és a ház is elég szellős. (HAF 932)
Ezeket a beállításokat a CCC OC részével állítottam be és teszteltem, majd másfél óra COD4 következett. Nem tapasztaltam fagyást...
-
lujo10
aktív tag
válasz
djcsefa #9355 üzenetére
Elsőre valamelyik 68xx-ra gondoltam, de azután letettem róla, mert ahogy elnézegettem ezek igazából elég "gyengécske" karik, a relatíve jó teljesítményüket is csak annak köszönhetik, hogy csúcsra vannak járatva (ezért is olyan visszafogott a tuningpotenciáljuk), persze ez csak magánvélemény, ezért kéretik nem megkövezni érte, a másik ok pedig a BS probléma. A másik gondolat a GTX 460-as volt, de ő az általam favorizált játékokban gyengébben teljesít.
Végül a HD5850-esre esett a választás, több ok miatt is, pl. a 6870-est könnyedén befogja, sőt..., fogyasztása kissebb mint az elődjének, ára egyre barátságosabb, stb...
hogy pontosan melyik is azon még hezitálok egy kicsit, de ezzel a kettővel szemezgetek igazán
PowerColor
VTX3D
esetleg ha találok itt a PH-n valami nagyon kihagyhatatlan, akkor az. -
varsam
őstag
válasz
djcsefa #9345 üzenetére
Még nem, de ha kipróbálod, avass be minket is róla
3 Toxic szépen mutat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest