- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
nevo
aktív tag
válasz
Diego2002 #9049 üzenetére
Nincs mit!
CCC-t nem kell felrakni, az ati oldalán van olyan hogy csak a vidikártya drivert lehet letölteni, így ezt kellene választani, azt hiszem fele akkora méretű mint amit ccc-vel töltesz le.
2D-s profilt nyugodtan átállíthatod 100/200-ra 0,8-0,9V-re és így még tovább fog hűlni pár fokkal. Igen ezen is lehet hűtőt cserélni, de a legjobb kombó, ha nagyon jó házhűtésed is van mellette.
A program tudni fogja hogy mikor kell 3D-be kapcsolnia, de ha nem vagy biztos benne akkor jobb klikk az óra melletti ikonra és automatikusan is át tudod kapcsolni 3D-s beállításokra. Más progi nem szükséges ahhoz hogy duál nézetet állíts be (asztal jobb klikk -> képernyőbeállítás) -
nevo
aktív tag
-
nevo
aktív tag
válasz
Diego2002 #9045 üzenetére
Beállításoknál alapban engedélyezve van az automatikus túlhajtás itt felfele is meg van adva hogy hány százalékkal dobjon rá, illetve lefele mennyivel vegyen vissza, ha ezt nem engedélyezed akkor már manuálisan be tudod állítani a kívánt értéket. (azt hiszem ez a hardver beállításoknál található)
-
nevo
aktív tag
válasz
Diego2002 #9021 üzenetére
Először is az automatikus túlhajtást kapcsold ki, mert így nem nagyon tudsz beállítani értékeket. Utána az első hogy csinálj egy 2d-s és egy 3d-s profilt.
2d-s profilnál adjál neki 100/200-at és mentsd el 2d beállítás néven, majd csinálj egyet 3d-ben is itt kicsit lehet húzni is, de sok értelmét nem látom, és ezt mentsd el 3d beállítás néven. Ezek után a túlhajtás menüben találsz olyan opciókat hogy mit csináljon 2 ill. 3d-ben. Értelemszerűen a 2d beállításhoz a legördülő menüben válaszd ki az opciót amit 2d beálltás néven mentettél 3d-nél pedig a 3d beállítású profilt válaszd ki a legördülő menüből. A program mindig tudni fogja mikor kell 3d-re váltani. Azonban ajánlatos kikapcsolni az OSD képernyő megjelenítőt (ez az amikor fut a játék vagy film és a jobb felső sarokban jelzi hogy éppen mennyi az FPS), ugyanis ezt sok játék nem szereti és el sem indul, nekem ilyen volt az Anno 1404-em és a test drive unlimited sem indul el amíg ez be van kapcsolva.
Tudom ez így nagyon tömör, de nyugodtan kérdezz ha nem világos valami. -
Kobor
aktív tag
válasz
Diego2002 #5729 üzenetére
"Nah megnéztem ezt a részleget...
Az első dolog az, hogy a CCC ezt a beállítási fület alapból nem mutatja a bal oldali fában, így a Desktops & Displays ablakban alul jobb klikk az LCD-re és Configure-t kell nyomni, hogy előjöjjön: ez csak azoknak, akik szintén nem találják"
Isten vagy, már a catalyst topicban is írtam és senki nem tudta, hogy lehet elérni ezt a beállítást, persze most majd mindenki azt írja ja hát ezt tudtuk. -
Zoo123
senior tag
válasz
Diego2002 #5705 üzenetére
1.
TV minden oldalától 1 cm-re van csak a kép (vagyis nem tölti ki az egész képernyőt):
Ez lehet attól is hogy az ATI driver underscal-ezi a képet, CCC-ben állítsd be:2.
nem is éles a kép. A windows betűin lehet észrevenni, néhol majdnem nehéz olvasni.
Ez meg attól lehet hogy a TV-n be van kapcsolva valamilyen "képjavító" funkció.
Az én Samu TV-men pl olyan "beégett" túl "kontrasztos" volt a kép, de miután a jelforrások között kiválasztottam hogy a HDMI 1bemenetre (oda dugtam a PC-t) DVI-PC-t dugtam onnantól jó lett!Remélem segítettem.
Esetleg nézz be az LCD TV topikba, ott volt erről szó...
-
peetmaster
senior tag
-
DigitXT
félisten
válasz
Diego2002 #5705 üzenetére
Be kellene állítani a felbontást... Ha ez megvan, meg
kell nézni a TV beállításainál, hogy "trükközik-e" vele
valamit, avagy pixelhelyesen melyik módban rakja ki.Ha TV HD-Ready 1366x768 a natív felbontása. Ha ezt
nem tudod beállítani, akkor jó az 1360x768 is, csak a
pixelhelyesség legyen meg, azaz _ilyenkor_ normális,
ha 2 x 3 oszlopnyi fekete pixelt látsz a kép két szélén.A jelenség, amit leírsz pont attól van, hogy az éppen
megjelenített kép nem pixelhelyes. Vagy jó felbontás,
de a TV "underscannel", vagy már a felbontás sem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest