Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Diego2002

tag

válasz DigitXT #5718 üzenetére

q2w3, DigitXT:

Ez a TV Full HD-s, ezért 1920x1080-ra állítom a felbontást.

Most, hogy mondjátok, végig fogok nézni más felbontást is, hogy az úgymond pixel helyes-e... Bár a cél a full HD lenne.

• Beowulf_78

addikt

válasz DigitXT #1318 üzenetére

Elfelejtesz valamit. Attól mert ATi-m lett, ezt a véleményemet még tartom, de ha így folytatod a végén még közéjük fogsz tartozni, mert nem tudom mit akarsz folyamatosan bizonygatni. ATi tulajok között is vannak normális arcok, akikkel szívesen beszélek, és vannak olyan akikkel kevésbé szívesen. Ez az nV oldalra is igaz. Talán ATi és ATi júzernél élesebb a kontraszt. Aki hülye, az nagyon hülye, aki meg normális, az nagyon normális.
    A másik pedig, hogy erről a topikról volt szó, és arról a hsz-ről amire TTomax válaszolt. Én erre reagáltam ,nem is értem hogy jött ide egy másik topik, több nappal ezelőtti hsz-e. Kicsit jobb lenne ha te is magadba néznél, mielőtt másokat kritizálsz, ezzel a "mindig odabökök egy kicsit a másiknak" stílusoddal. Bökjek én is? Nem szokásom...de most kivételt teszek. Amikor ATi-d volt, megrögzött "ATi fan" voltál. Tudom, mert vitáztál is, egy egy kialakult vitában. Honnan tudom? Mert én akkor már nV-s voltam, és sokszor láttam, hogy éjszaka lökted a sódert, hogy ilyen jó, meg olyan jó az ATi. Aztán eladtad a gyenguska kártyádat, vettél egy 285-öt, amit agyon ajnároztál, és egyből ott voltál a másik oldalon mint "fan". Azóta, amióta 285-öd van, érdekes, mert az a bizonyos szellő a másik irányból kezdett fújni, és nem értetted, (pedig elmagyaráztam több aspektusból is) miért tetszik jobban az ATi képi megjelenítése. Az egész globális ATi elégedettségemmel volt ott a bajod, és "gombócként ott maradt a torkodon".
    PONT AZT CSINÁLTAD AMIT ÉN, csak te fordítva, és ezért szúrkálsz folyamatosan amióta ATi-t vettem. Azt hiszem 4850-ről váltottál 285-re, és te elégedettebb vagy jelenleg az nV-vel mint az ATi-ddal voltál, persze amire te használod, de ahogy tudom a 4850-el is elégedett voltál. Nálad a kontraszt nem akkora, mert te nem csalódtál, és nem kénytelen voltál váltani, hanem te nV-t akartál. Bár ha annyira elégedett voltál az ATi-val nem értem miért nem 4870-et vettél...arra a felbontásra amit írtál bőven elég lett volna. Tehát akkor nálad is hibádzik ez a bizonyos elégedettségi szint.
    Még mielőtt azt írnád nekem, hogy "felkaptad a vizet", a válaszom, igen. Felkaptam. Mert beleböffentettél egy olyan témába (már megint) amit egyrészt nem akartam tovább görgetni, és le akartam zárni. A linkkel meg aztán tényleg nem tudom mit akarsz bizonygatni, és miért forgatod ki a szavaimat inkorrekt módon.
    Ezzel a "besározási manővereddel" végképp elástad magad nálam, pedig múltkor úgy gondolom már érzékelted a tenyérbe mászó stílusodat, és nem én kértelek, hanem te mondtad hogy változtatsz rajta, mert én már akkor is le akartam zárni a veled való komunikációt. Látom a próbálkozás eddig tartott. Semmi gond. Akkor most zárom le, mert most megint átléptél egy határt, és addig vagy képes elmenni a szúrkálásokban ami azon a szinten fog megrekedni közöttünk. mint ahogy kevesekkel itt a fórumon.

mod: Érdekes, amikor motoros témában kértél tőlem tanácsot, ez a stílus és inkorrektség elmaradt. Ittad a szavaimat, én pedig szívesen adtam tanácsot, és írkáltam pü-ben a litániákat. Vér ciki....nem bocs. Blama! Nem a tudatlanságod a motoros témában, hanem a két viselkedési formád közötti elmaradt átmenet. Nem baj. Most már ezt is tudják az itteni topik lakók. ;)

Új hozzászólás Aktív témák