- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
beran
tag
válasz
werszomjas #14373 üzenetére
Ezek szerint így eltud romlani
-
beran
tag
válasz
werszomjas #14368 üzenetére
Az a jelenség lehet tényleg hogy a gpu hőérzékelője elszállt,én ezt azzal oldanám meg hogy meg moddolnám a biost hogyha 0 fokot érzékel akkor is forogjon a venti egy bizonyos fordulaton.
A hőérzékelőt nem tudod megjavítani mert benne van a gpu-ban.
Én elfejeteném azt a legújabb catalyst,mikor 2900 pro-m volt akkor azt vettem észre minnél újabb a catalyst annál rosszabb,ha meg többeknél ez a jelenség van hogy nem kapcsol be a venti és a monitor akkor a driver sz_r.
(Én meguntam ezt a dolgot és eladtam,nem bántam meg
)
-
beran
tag
válasz
werszomjas #14364 üzenetére
Üdv.
Ez a monitor kikapcsolós dolog ez driver hiba,másnál is találkoztam ilyennel.
Próbáltad a 8.12.es catalystal?
Az alaplap meg meghajtja mert nem pci-express 2.0-s a kártya,nem az a gond.
A kártyának a hűtője felkéne kapcsoljon de szerintem ez a hiba is a drivernek tudható be.
-
AtiGef
senior tag
válasz
werszomjas #14353 üzenetére
Az addig oké hogy Corsair meg hogy 450W, de a PH-n van Hipro 700W-os tápja ami az IBM hivatalos beszállítja, és nem rossz minőség 6 500FT-ért. Esetleg le tudod mérni, hogy 12V-s ágon mennyit vesz le HD2900XT. Ugye van ez a 6400-as X2-őm a fogyasztások királya 125W+2HDD+335W ezt terhelés alatt. Codegen-hez képest jó mondjuk Sirtec belseje van tehát túlfeszvédő is van benne, csak hát sok már neki
-
beran
tag
válasz
werszomjas #14325 üzenetére
A 2900xt jólesz,az eredetit AtiWinflash nevezetű programmal tudod,elinditod ott lesz hogy save lementi,utána megkeresed az újat program gomb,utána megvárod amíg kiírja hogy újra akarja indítani a gépet és kész.
-
beran
tag
válasz
werszomjas #14323 üzenetére
innen keresd ki a vgad bios-át,márkára mindenre pontosan,töltsd le és ati winflash progi flash-eld meg,mielött azt hinnéd megfagyott,nehogy restartolj mert akkor frissíti,utána felajánlja úgyis hogy újraindítja a gépet,ilyenkor duruzsolj el egy miatyánkot
mert restart után lép érvénybe az új bios,ha elindult az jó,utána próbáld meg valami játékkal tesztelni hogy nincs-e gond.
Az eredeti biosz-od feltétlen mentsd le.Sok sikert!Én már vagy 5x meg flasheltem a kisebb változtatások miatt.
-
beran
tag
válasz
werszomjas #14320 üzenetére
Hát lehet frissíteni,logout-on keress rá "bios mod megéri" cikk, meg van egy másik is,normálisan leírja mit kell csinálni,én megcsináltam és 2d ben 250/600-on megy 3d 600/1600-ra felkapcsol.
Mondjuk én csak azt a bios moddoltam ami rajta volt,más fajtát nemtettem rá,arra nagyon figyelj hogy a márka,ram mérete,és a ram busz típusa (256/512bit) megfeleljen mert ha nem akkor nemtudod majd használni a karit.
Ha linkelsz egy képet everest@gpu részről akkor megnézem az én biosz-omat és elküldöm ha egyezik,és akkor nemkell moddolnod.
-
beran
tag
válasz
werszomjas #14318 üzenetére
Üdv.
Ez nem vga és nem alaplap hiba.
A kártyádon lévő bios verziótól függhet a dolog,mert nekem is ilyen sapphire van 512mb/512bit-es és mindent ír ami létezik. -
beran
tag
válasz
werszomjas #14247 üzenetére
Hi.
Ha két 6 pin-es csatid van akkor így néz ki a helyzet(nemgond csak nemkapcsol be catalystben az overdrive.)
Én egy FSP Bluestorm II-vel hajtom,egy x2 6000+-al,én húznék azon a procinNálam igy nézki a tápcsatis dolog:katt
8 pin-es csatit így tudsz létrehozni:
Én most rendeltem ilyen csatit,akit érdekel ilyen privátban mondom hol lehet venni (800ft)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest