Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
beran
tag
Üdv.
A napokban cseréltem egy x1950pro-t egy 2900pro/512bit-esre és a GTA IV-nél katasztrófa az fps,szarabbul megy mint az x1950pro-val
Gondolom driverrel lesz a gond,most a 8.11-es catalyst van fenn,vista 32-bites rendszeren,feltettem a 8.12-t azzal olyat csinál hogy media player classic-al nézek egy avi fájlt,gondol eggyet és újraindul a gép,nem táp hiba mert játéknál tökéletesen megy órákig (FSP Bluestorm II 500w-os),szóval az lenne a kérdésem hogy másnak is ilyen szar a driver?tapasztalatok?melyik a legstabilabb driver? 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- EAFC 26
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- DJI topic
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Linux haladóknak
- NVIDIA® driverek topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gondolom driverrel lesz a gond,most a 8.11-es catalyst van fenn,vista 32-bites rendszeren,feltettem a 8.12-t azzal olyat csinál hogy media player classic-al nézek egy avi fájlt,gondol eggyet és újraindul a gép,nem táp hiba mert játéknál tökéletesen megy órákig (FSP Bluestorm II 500w-os),szóval az lenne a kérdésem hogy másnak is ilyen szar a driver?tapasztalatok?melyik a legstabilabb driver?