- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
haky
senior tag
válasz
Bundás22 #481 üzenetére
Mekkora kamu egy teszt
. Aki ezt beveszi. Hasraütésszerűen írták be a számokat???
Mert én már teszteltem 640-es asus GTS-t ami 8370 körül kapott 1280x1024-ben. Az én gyárilag túlhajtott 320-asom pedig 9600-körülit. A 320-as GTS shader-j alapból úgy megy minden bizonnyal mint a 8800GTX-é 1350-en. EZ egy nagy kamu. Már az első grafikonon kibukott.. Pedig én 2.8-an hajtott CPU-val mértem... MEg E6600al is...
más: van már valakinek ilyen kártyája?? Mert én a nagykerünkben még nem láttam. Pedig már jó ideje ''kiadták'' . Lehet csak a tesztelőknekNagyon sokan oda voltak érte most meg nincs semmi hatása lecsengett a téma pedig szinte senkinek nincs ilyen VGA-ja. Hogy őszinte legyek én is gondolkodtam ebben de megbánnám úgyis 1 év múlva lecserélem a VGA-t. Akkor meg már újabbak lesznek addig meg szinte kompromisszumok nélkül tudok játszani a 320-assal 1440x900-as felbontásban a jelenlegi játékokkal. Amelyik játékot várom az a Crysis de sztem azzal sem lesznek gondok. Karácsonyig meg kibírja utána csere... Az XT-be én nem fektetnék be.
[Szerkesztve] -
haky
senior tag
válasz
AirBooms #415 üzenetére
Te nem vagy tisztában bizonyos dolgokkal barátom. FSX alatt egy 7600GT ugyanannyi (kb0,1 eltérés) fps-t csinál mint egy 8800GTX. Mivel nvidia-ra optimalizálták ''hála'' a 3-as kapcsolatnak (nvidia,intel,microsoft) ati alatt lassabb. Ennek a game-nek csak CPU-ból kell erős. Nézd meg a tomshardware-com vga charts és ott ki lehet választani az fsx-et is.
Ezért tértem át ati x1950pro-ról nvidia-ra..
[Szerkesztve] -
haky
senior tag
válasz
Komplikato #333 üzenetére
Medium??? Hol élsz Te??? Még 8600GTSen is simán menni fog a crytek szerint akkor miről beszélsz??? Majd meglátjuk de tuti, h nekem lesz igazam ha kell felteszek rá egy 10-est..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Sapphire R7 250 1GB
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest