Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
AirBooms
addikt
Tudom, hogy ez nem a topic...
...de utálom a 2900 XT-t. Igaz, hogy csinált 11500 pöttyöt a 3DMarkban (a GTS640 most 9570-et), de akkor is. Egy kultúrálatlan, béna, túlméretes vasdarab.
Két napja csak drivereket telepítek, de a 7.5-ös CCC még mindig nem megy. Emiatt nem bírom állítani a képminőséget. Különben is a teljes drivercsomag feltelepítése legalább háromszor addig tart, mint a GTS-nél.
A másik a melegedés és hang. Ennek a kártyának a ventije még 2D-ben is állandóan felpörög és valami iszonyat hangot ad. Egyszer pedig - egy pár perces játk után elkezdett szemetelni 2D-ben, ami szerintem egyértelműen a melegedéstől volt (közben sivított a ventije).
A GTS 640-nek még a 3DMark közben sem jött meg hangja. semmi. A szoftverek telepítése pedig teljesen egyszerűen, kultúráltan és viszonylag gyorsan megtörtént.
Lehet, hogy gyorsabb az ATI karija, de minden más téren használhatatlannak, élvezhetetlennek minősítem. A GTS 640 teljesítménye is bőségesen elég, tehát nem vackolok én ezzel a balkáni vassal tovább...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 / 512GB NVMe
- HP EliteDesk 800 G4 SFF,i3-8100,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest