- MIUI / HyperOS topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Netfone
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Nézz át a G80-as topikba infóért!
Ők a rivatunert használják (jó ati-ra is asszem)
Esetleg Ati tray tools (x1950pro topik) keresd Tomboy1986-ot (aszem ő használja).
Az a kérdés, hogy melyik progi ismeri fel a kártyát, mert onnantól kezeli bármelyik, ha van rá lehetőség. ( hőérzékelő dióda tipusa). -
keszegduda
őstag
Végignézve ilyen melegben a 8800-asokat, szvsz elmegy. Azt azért hozzá kell tenni, hogy nem egyforma a két kari hűtése és fogyasztása sem. Majd érdekelnének konkrét tesztek,feltéve ha időd engedi. Egyébként azt vettem észre az új 8800 és 2900-akkal rendelkező emberek első panasza az, hogy marha hangos és meleg. Nyáron nem is csodálom, de ha nekem ilyen karim lenne nem érdekelne hogy meleg, mivel a gyár vállal arra garanciát, hogy megfelelő a hűtése...
Na, majd várjuk a fejleményeket, mert eddig nem sokat tudunk a teljesítményről... -
Mozso26
senior tag
Ezt nem nagyon értem mert Ole beirta h alapon 55 fokos és ha jol tudom még a gts-k is melegebbek, terhelve meg 75 kb ennyi a gts -is és ha igy nézzök a két fajta kari szinte egyenlö mértékben melegszik . Azt nem tom mennyire hangos nekem egy 7800 gt-m van és nem zavar a hangja , akkor ennél gondolom hangosabb.
-
mikisanzi
csendes tag
igen, nekem.
Péntektől asus EAH2900XT. Stalker edition+ valve black box.
op: vista
legucssó driver, lost planet demóban tartály szétlövésekor nincsen láng, csak szétesik darabokra. uez dx9-ben lángol. ráadásúl apró kockák ugrálnak a képen dx10ben. úgy mint mikor túlmelegszik a gpu. most megy fel a flight sim x. na azzal meglesem, ha ott is hibádzik, rakom újra az opot. 3dmark06 nem indul, reinstall megvolt. táviratilag ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Eredeti játékok OFF topik
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch
- MIUI / HyperOS topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest