- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bekékült a Pixel 10a
- Poco F7 – bajnokesélyes
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Nézz át a G80-as topikba infóért!
Ők a rivatunert használják (jó ati-ra is asszem)
Esetleg Ati tray tools (x1950pro topik) keresd Tomboy1986-ot (aszem ő használja).
Az a kérdés, hogy melyik progi ismeri fel a kártyát, mert onnantól kezeli bármelyik, ha van rá lehetőség. ( hőérzékelő dióda tipusa).
-
keszegduda
őstag
Végignézve ilyen melegben a 8800-asokat, szvsz elmegy. Azt azért hozzá kell tenni, hogy nem egyforma a két kari hűtése és fogyasztása sem. Majd érdekelnének konkrét tesztek,feltéve ha időd engedi. Egyébként azt vettem észre az új 8800 és 2900-akkal rendelkező emberek első panasza az, hogy marha hangos és meleg. Nyáron nem is csodálom, de ha nekem ilyen karim lenne nem érdekelne hogy meleg, mivel a gyár vállal arra garanciát, hogy megfelelő a hűtése...
Na, majd várjuk a fejleményeket, mert eddig nem sokat tudunk a teljesítményről...
-
Mozso26
senior tag
Ezt nem nagyon értem mert Ole beirta h alapon 55 fokos és ha jol tudom még a gts-k is melegebbek, terhelve meg 75 kb ennyi a gts -is és ha igy nézzök a két fajta kari szinte egyenlö mértékben melegszik . Azt nem tom mennyire hangos nekem egy 7800 gt-m van és nem zavar a hangja , akkor ennél gondolom hangosabb.
-
mikisanzi
csendes tag
igen, nekem.
Péntektől asus EAH2900XT. Stalker edition+ valve black box.
op: vista
legucssó driver, lost planet demóban tartály szétlövésekor nincsen láng, csak szétesik darabokra. uez dx9-ben lángol. ráadásúl apró kockák ugrálnak a képen dx10ben. úgy mint mikor túlmelegszik a gpu. most megy fel a flight sim x. na azzal meglesem, ha ott is hibádzik, rakom újra az opot. 3dmark06 nem indul, reinstall megvolt. táviratilag ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videó stream letöltése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Elden Ring
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Spórolós topik
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
- További aktív témák...
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 Ti EAGLE 12GB - Garancia - Wellness done
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- Gigabyte AORUS GeForce RTX 5080 MASTER ICE 16GB GDDR7
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)