- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci_01
csendes tag
Nyugi a játékok majd biztos fogják igényelni
De komolyan....itt a dx 10 is meg ez a sok hülyeség....nem tudohatod hogy az az 1Gb-os mem nem fog e kelleni(a sok mem nem feltétlen hátrány) Akkor minek 8800GTX-nek a 768Mb-os mem????(csak 256Mb -ba ) ++nem hiszem hogy a magas árak örökké tartanának............Nem-nem.Csak jó katalyst kell ahogy irtad.Ennyi
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Laci_01
csendes tag
Na ja igy van. Egyik haveromnak volt GTO-ja, meg amugy is ismerem a karit tesztekböl.
Ugyanaz a rendeltetés csak ha mondjuk vesszük az 1GB-os verzióját a 2900-nek meg azt a baromi sok shadert....mondjuk én is kiváncsi lennék pl. az oblivion-ra ott hogy teljesít a kártya.A teljesitmény meg aztán sok mindentöl függ....pl proci+memória nah meg a játéktól is.
Árpi az obliviont- megnézhetnéd......
[Szerkesztve] -
Laci_01
csendes tag
Hagy kérdezzem már meg, hogy érdemes e X1950XTX-et vennem ilyen videokártyák (HD + 8800) mellett? (ugyanis még beszámítanák a X1900GT-t)
-
Laci_01
csendes tag
Az lehet, hogy szar a hűtése meg hangos a HD-nak, de teljesítményben azért egyértelmű melyik a jobb.Szerintem nem nagyon lehet összehasonlitani a kettőt, már csak azért sem mert más technikával készült (stream processzor + módositott HDR....stb). Max FPS-szinten
[Szerkesztve] -
Laci_01
csendes tag
válasz
STC Speed #608 üzenetére
Ezt én nem értem-már bocsássatok meg értetlenkedésemért- hogy most a játékok ugy vannak beállitva, hogy pl.: Nvidia-n jobban menjenek....the way its NVIDIA
?????
Mert ahogy irtátok akkor simán menne minden nagyobb FPS-el is, nem kéne nyócezernyóc gétéiksz
[Szerkesztve] -
Laci_01
csendes tag
Üdv emberek.
Nem semmi ez a HD2900XT. Ez a ''Connection to 550 Watt (750 for CrossFire™) or greater power supply with two 2x3-pin PCIe® power connectors is required.'' cucc azt jelentené hogy legalább 550W-os táp kell???????
- ez a kari jobb mint a 8800GTS nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest