- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Yettel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ulefone Power Armor 18T - látod, milyen meleg van?
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
Az E6300adat semelyik C2Dre nem éri meg lecserélni, inkább tuningold meg rendesen, 7x400 is gyerekjáték általában neki. Valahol 7x450@1.4V körül a memóiddal szinkronban 900@2Von lehet az optimális vége, ami mellé még nem kér durvább hűtést. Quadot jelenleg nem sok játék használja ki és a legolcsóbb is túl drága, tavaszig várni kell vele, aztán venni valami újabb Rev0ás példányt ami kevésbé hajlamos minipaksot játszani mint a jelenlegi Q6600ak zöme..
OFFtam.
Mégse csak OFF: [link]
Semmi különöset nem vettetek észre?
- Powered by Radeon® HD 2900Pro GPU
- Superscalar unified shader architecture
- 320 stream processing units
- 512-bit 8-channel memory interface
Hmm
[Szerkesztve] -
ez_meg_emaz
őstag
Ez szerintem nem nagy szám. Az x1950pro-m is tud ennyit. Szal nem ezért jo a 2900xt. Kb 2és félszer erősebbnek kéne lennie. A gts320 2x jobb a karimnál, szal a 2900xt-nek még jobbnak kell majd lennie(igy is jobb nála de még lehetne jobb is). Már énis ugy vélem hogy csak idő kérdése és meglátjuk igazábol mit is tud.
elfelejtette(#2793) : Direkt ugy irtam hogy ''ha joltom'' ezekszerint rosszul tudtam. Elnézést. És kösz hogy kijavitottál. Mostmár biztos nem felejtem el.
Amugy akkor a chieftec szerinted nem tartozik a minőségi tápokhoz? Vagy több kategoriára kéne osztani a tápokat?(minőség+nem minőségi - csak mert az én fejembe eddig vhogy igy volt.) Azt azért tudtam hogy nem a csifi a legeslegjobb. Amugy meik 100% hatásfoku? -
poffsoft
veterán
-
gayer
aktív tag
Aham vettem az adást így mindjárt más a dolog!
Többieknek nekem a 80C fokos vga akkor is rohadt sok folyamatosan, mert valszeg ugrik az game alatt 90-ig is, de ez egyéni véleményem. Nekem is volt sokféle ATI meg NV kari de 80 felett nem mentek, 1 szónak is száz a vég nekem sok a 80!
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest