Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
 - Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - iPhone topik
 - One mobilszolgáltatások
 - Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
 - Légből kapott hírünk van képekkel
 - Sok földi jó került a Redmi K90-be is
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Morden24
nagyúr
Nem akarom elkiabálni, de úgy tűnik, hogy megoldódott a helyzet.
Kínomban/unalmamban feldobtam a legújabb alaplapi BIOS-t (1012, ahogy láttam a napokban jött ki), és eltűntek a nyűgjeim egyelőre. Még hosszú-izzasztó 3D-s próbát nem csináltam, de valamikor majd ebéd után eljátszogatok valamivel, aztán majd kiderül.
(Szóval vicces, de BIOS-frissítés óta a Vistában is rendesen van kiírva a kártya, az élményindex a dupla egyesről visszaállt 5,9-re, DX10-esnek jelzi ki, ahogyan azt kell, és nem csíkozik/vált felbontást. Ha valaki ezt érti...
 )Ha tényleg jól fog működni, akkor kész szerencse, hogy nem hétközben történt, mert akkor már gariban lenne a kártya, aztán több hét szopás után rámtelefonálnának, hogy nincsen semmi baja, vigye ahová akarja

Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
 - RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
 - Új garancias PNY OC rtx 4070 super 3 ventis OC verzio!
 - GeForce RTX 4070 SUPER GAMING OC
 - SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!

- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
 - ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
 - Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
 - HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

)