- Netfone
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Debilon
addikt
hali!
valaki tudja mi lehet az oka annak, hogy random időközönként kiakad a gép 2d-ben is, elfeketedik a kép, hang is beakad után, monitor készenlétbe, majd kis idő múlva restart?
sapphire 2600xt-m van pci-e
vga-t megnéztem, hűtőbordák tiszták, alapon 45-50 fok között van, terhelve 60-65 a max..
kikapcs után kézrátétellel sem forró a borda, levett házoldallal is kiakad.eseménynaplóban semmi nincsen ami valami gebaszra utalna
azután lett mindez mikor ATT-vel húzni szerettem volna, de elfelejtettem ezt a 857mhz-ed gpu limitet, mikor ott járt és láttam akkor ugrott be
sajnos későn..mindjért restartolt is..utána default órajelre vissza, ati ccc elindítva, gpu órajelhez 850 vagy 857mhz volt írva..visszahúztam defaultra de azóta is ki-ki akad
uninstalláljam ATT-t? esetleg szedjem le a jelenlegi 8.3-ast és a 8.5-ös catalyst-ot tegyem fel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Netfone
- sziku69: Szólánc.
- Fujifilm X
- Borderlands 4
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Demót kapott a Little Nightmares III
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- Eladó Msi Rtx Suprimx 4080 vga, gari 25.12.27ig
- Gainward GeForce RTX 4070 12GB DDR6X Panther GARI: 2026.07.26.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest