Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Újra növekedést mutat az okosórák piaca
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Android dual SIM okostelefonok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Debilon
addikt
hali!
valaki tudja mi lehet az oka annak, hogy random időközönként kiakad a gép 2d-ben is, elfeketedik a kép, hang is beakad után, monitor készenlétbe, majd kis idő múlva restart?
sapphire 2600xt-m van pci-e
vga-t megnéztem, hűtőbordák tiszták, alapon 45-50 fok között van, terhelve 60-65 a max..
kikapcs után kézrátétellel sem forró a borda, levett házoldallal is kiakad.eseménynaplóban semmi nincsen ami valami gebaszra utalna
azután lett mindez mikor ATT-vel húzni szerettem volna, de elfelejtettem ezt a 857mhz-ed gpu limitet, mikor ott járt és láttam akkor ugrott be
sajnos későn..mindjért restartolt is..utána default órajelre vissza, ati ccc elindítva, gpu órajelhez 850 vagy 857mhz volt írva..visszahúztam defaultra de azóta is ki-ki akad
uninstalláljam ATT-t? esetleg szedjem le a jelenlegi 8.3-ast és a 8.5-ös catalyst-ot tegyem fel?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- E-roller topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- World of Tanks - MMO
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Újszerű ASUS ROG Ally - 7"120Hz - Z1 Extreme - 16GB/512GB - (RC71L-NH001W) fehér - 2 év garancia
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Önerő nélkül is. 1-16 hónap részletfizetés . Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest