- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
r0dg3cc
tag
nem kell allitgatni... ha van omega drivered ott beallitod meg bepipalod hogy indulaskor ezen induljon es kesz
vagy atitool, en csak akkor huzom ha jatszom , filmnezeskor minek sutogesse a kartyat
nekem amugy D-s zalmannal + op1 fasza hideg, a kartya es zokszo nelkul megy XT orajelen, feljebb meg nem probaltam de majd az unnepek alatt
meg nem igazan van meg olyan jatek aminek keves lenne a 9800pro sztem... vagy igen?
mondjuk nalam a MOH PA szagatott de az inkabb az 512 mb ram erdeme aszem -
OddMan
őstag
SP2 = Service Pack 2 (Javító Csomag 2)
Szerintem érdemes felrakni, mert jó sok hibát kijavított az Microsoft az XP-ben.
Tartalmaz tűzfalat is az új SP2, de szerintem nem túl jó, helyette mondjuk a Sygate Personal Firewall v5.6 ingyenes változatát, ajánlom.
Egyébként valószínűleg a jövőben jó néhány program meg fogja követelni azt, hogy telepítve legyen az SP2.
Melyik mostanság a legolcsóbb ATI Radeon 9800 PRO 128MB 256bit kártya sulinetben?
Eddig nVidia kártyám volt, és azt nagyon könny telepíteni linux alatt. Az ATI-val mi a helyzet ilyen szempontból?
[Szerkesztve] -
Clay
senior tag
Az ATI Tool készít egy .log file-t ahová jegyzi a , hogy a GPU hibázott-e az adott frekin , ezt időnként ellenőrizni kell mert a progi nem áll meg , csak nem emeli tovább a frekit ! Ha ez a pont megvan az nem azt jelenti , hogy nem húzhatod tovább , csak addig ment el hibázás nélkül .
-
RedMan
tag
Nem, nem és nem! Petro azt írta, hogy, ha nem kap hétfőig egy használt Pro-t, akkor vesz egy nPro-t. Alapesetben és nPro esetén 256bit-re gondolok, hiszen csak órajel különbségek vannak és a mem. nem 3,3ns hanem 2,8.
És erre írtam neki, ha jó áron jut hozzá, akkor vegye meg az nPro-t, mert flasheléssel teljesértékü Prot csinál belőle! Nekem 128bites kártya, nem létezik, az egy kaka! -
szasanyi
félisten
NA ezt szerettem volna kérni, de úgy tűnik homályosan fogalmaztam!
Gondolkodom egy ilyan karin, mert nagyon dícsérik. De csak akkor veszek, ha jó áron hozzá lehet jutni... nekem se a legyek hordják össze
Szal ha megtudod mikor, és mennyiért tudnál egy ilyet nekem adni, szólj lécci.
Köszi -
Aktív témák
Hirdetés
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest