- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Fotók, videók mobillal
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Légies iPhone halvány színei
Aktív témák
-
Draki
aktív tag
De én is éppen azt mondom, hogy Isten mentsen meg a 66MHz-nél nagyobb agp frekitől!! Csak úgylátom nem érted miért lehet állítani a te lapodon az agp frekit. Nem azért hogy ezzel is lehessen tuningolni.
Hanem azért hogy fixen 66MHz-en tudd tartani. Aki ezt szándékosan feljebb rakja az dinka.
Azt hittem az előző hsz.-ben elég világos voltam, de úgylátszik tévedtem. -
Draki
aktív tag
Már hogyne lenne köze a tuninghoz...
Azért fújtak sokáig a via lapokra, mert nem bírták megoldani hogy manuálisan fixálható legyen az agp freki. Nforce2 pedig már évek óta tudta. Via lapoknál (KT600-ig) az volt a gond, hogy fsb-ből osztotta le az agp és pci frekiket így egy massziv fsb tuning után már instabillá válhatott a géped nem is beszélve arról, hogy a hardver elemek is megsínylik a magasabb pci-agp frekit. A fixálható agp frekit csak és kizárólag a tuning miatt találták ki. -
Draki
aktív tag
Ilyen hibát nem okoz néhány +MHz az agp sínen... Max némi instabilitást, de ez annál jóval több!
(Egyébként nekem Via KT400 chipsetes alaplapom van és ott nem is lehet állítani az agp frekit, simán leosztja az alaplap az fsb-ből. Ergo nálam (proci tuning miatt) alapból kicsivel magasabb az agp freki, de ettől még szépen stabilan megy. Szal azért ez nem ennyire kardinális kérdés. -
Draki
aktív tag
Ennyi pénzért még egy NV 5900XT is jobb vétel, mert abban legalább van tuning potenciál egy 128 bites 9800pro-ban egy deka plusz kraft sincs, mert a memvezérlő a szűk keresztmetszet ergo nincs értelme feltornázni az órajeleket, mert szerencsétlen kártya már alapon se tudja áttuszkolni a sok adatot a memvezérlőjén. Ráadásul bekapcsolt szűrők mellett amiben az ATI-nak van az igazi aduásza az FX-ekhez képest, a 128 bites memvezérlő megteszi hatását és úgy elvérzik a butított 9800pro, mint annak a rendje tehát pont az esszenciáját öli meg a kártyának a 128 bites memvezérlő... Persze ha vkinek ez minden vágya nem állok az útjába, hogy 128 bites 9800pro-t vegyen, de figyelmeztetem csúnyán fog koppani a végén...
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hardcore café
- Milyen egeret válasszak?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nintendo Switch 2
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Gigabyte Geforce RTX 4080 SUPER 16GB GAMING OC GDDR6 Alza garancia
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest