- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Aktív témák
-
gabx76
senior tag
válasz
Louis Gara #396 üzenetére
Elvileg ...
-
gabx76
senior tag
válasz
Louis Gara #393 üzenetére
Nem valószínű. Inkább hibázik, lefagy.De ez ugye nem PRO, csak sima?!
-
gabx76
senior tag
Kösz a kedves szavakat...
Elnézést, hogy kérdeztem, csak nem értettem a helyzetet, mert a régi 9600 PRO 30 fölé se nagyon mászott. (ugyebár nem a maghőmérsékletről van szó)
Valószínűleg egy újratelepítés kell az XP-nek mert az utóbbi időben 2x sűcseréltem a gépben kártyát. (9600PRO -> Gef4 -> 9800PRO)
Amúgy nem kell húzni a gépet, akkor is produkálja. A RAM meg letesztelve: 100%-os. -
gabx76
senior tag
Hali!
komolyan érdekelne a véleményetek!
Volna nékem ez a Sapphire 9800PRO, és igazítottam a hűtőbordájára (kívülre) egy hőmérőt (megbízható) A kijelző tanúsága szerint alapból 43fokos a cucc, de pl. NFSU2 közben felmegy 49-50-re is. A kérdés, hogy ez mennyire egészséges?! Márcsak azért is érdekel, mert néha az efféle kártyaizzasztó programok egyszerűen fogják magukat és kilépnek windows-ba. Lehet ettől?! -
gabx76
senior tag
Sziasztok!
Tettem egy hőérzékelőt a PRO-m hűtőbordái közé és játék közben felmegy 40-41 fokra. Nem sok ez egy kicsit?! -
gabx76
senior tag
A GeCube/GeXcube különbségről nem tudok ugyan semmit, de nekem ez utóbbiból volt egy 9600PRO-m. Hát... lehet, hogy olcsó, de nagyon bika kis szerkentyű volt! Az alapból is húzott 400/300-as beállítások helyett bírta a 420/420-at is. Láthatóan minőségi alkatrészekből rakták össze. HA a 9800-asuk is ilyen jó. bátran merem ajánlani!
-
gabx76
senior tag
válasz
Segnior_Barthez #256 üzenetére
BIOS-ban kell utánanézni, vagy AIDA megmondja. Nem kell külön húzni, beállítod a frekit és mindkettő azon megy. Ennyi. (elméletileg)
-
gabx76
senior tag
válasz
Segnior_Barthez #248 üzenetére
Szerintem is jobb, ha kidobod a 266-ost. A samsung talán bírja a húzást, próbáld ki, szerintem segíthet. 256-tal kevesebb még nem olyan katasztrófa. Mondjuk az az 5000 sem halálosan kevés.
-
gabx76
senior tag
válasz
Anonymous_19 #243 üzenetére
Vettem. Olvass picit vissza, már le is mértem 3Dmark-kal. Azóta tettem fel DNA-t, és 5820 pontot ért el.
A lényeg, hogy nekem bejött nagyon a cucc. NFSU2 úgy fut telses anizotróp szűréssel, hogy öröm nézni!!! -
gabx76
senior tag
válasz
Anonymous_19 #233 üzenetére
Az enyémmel semmi gáz nincs. 3DMark 5730-at adott ki. Jó az?
-
gabx76
senior tag
válasz
Anonymous_19 #192 üzenetére
Az enyém is!!!
Tesztüzem indul...
-
gabx76
senior tag
válasz
Anonymous_19 #186 üzenetére
A 256bit elméletileg fel van tüntetve a dobozon, de min. a doksiban. Én a memóriák időzítését nézem még (2.8 már jó), meg a hűtést (csendes legyen).
A Catalyst az ATI alap drivere - általában elég jó.
A DNA, OMEGA optimalizált, módosított driverek (nem hivatalosak, de a Catalyst alap).
Lehet velük softmod-olnio (PRO-nál nem érdekes) meg emelni frekit, illetve pl. DNA-nál programspecifikus beállításokat kérni telepítéskor. (Doom3, Far Cry,stb) -
gabx76
senior tag
válasz
Anonymous_19 #183 üzenetére
Benne vagyok! Hétvégén pakoltam fel az XP-t. Eddig 9600Pro volt benne, most jön az új. Meglátjuk.
Driver vagy sima Catalyst lesz, vagy DNA. Omega nekem annyira nem szimpatikus. -
gabx76
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #182 üzenetére
Köszi! Mindenesetre rákukkantok a RAM-okra vásárlás előtt.
-
gabx76
senior tag
Sziasztok!
Én is pár órán belül 9800PRO tulaj szeretnék lenni. A kérdés egyszerű:
Connect3D, vagy Sapphire?
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Home server / házi szerver építése
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Kempingezés és sátrazás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- Gitáros topic
- Építő/felújító topik
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Sapphire R7 250 1GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest