- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
Aktív témák
-
Clay
senior tag
válasz
[HUN]Zolee #596 üzenetére
Bocsesz
-
Clay
senior tag
válasz
Anonymous_19 #231 üzenetére
És ha kifogsz egy hibás Nvidiát akkor milyen karit veszel ????
-
Clay
senior tag
Én azt tapasztaltam ha 66MHz-nél nagyobb frekit állítok be akkor instabil lesz a kártyám ( állandóan fagy , kékhalálozik a rendszer , VPU recover kiabál , stb.... ) , és nem csak nálam ez a helyzet hanem más ATI-soknál is . Nvidia karik bírják a nagyobb frekiket de valós teljesítmény növekedésről még nem hallottam , nem lehet jobban húzni akkor se , nem lesz nagyobb pontszám egy tesztprogiban se ! Ezért nem látom értelmét igazából .
-
Clay
senior tag
Az nforce-s alaplapokon lehet állítgatni az AGP frekit , bár felesleges , mert csak ront a kártya teljesítményén . A tuninghoz semmi köze nincs , a közhiedelemmel ellentétben , ugyanis a VGA-knak 66MHz-re van szükségük ettől eltérő beallítások instabillá teszik ! Mondjuk ennyire brutál hibát nem okozhat , de azért érdemes ránézni , szerintem ez inkább gar probléma lesz .
-
Clay
senior tag
válasz
Anonymous_19 #205 üzenetére
A BIOS-ban az AGP Frekit állítsd 66MHz-re sűrgősen mert ha más érték van beállítva tönkreteszi a kártyát !!!! Ha még mindíg nem működik a dolog úgy ahogy kellene holnap cseréltesd ki !
-
Clay
senior tag
Az ATI Tool készít egy .log file-t ahová jegyzi a , hogy a GPU hibázott-e az adott frekin , ezt időnként ellenőrizni kell mert a progi nem áll meg , csak nem emeli tovább a frekit ! Ha ez a pont megvan az nem azt jelenti , hogy nem húzhatod tovább , csak addig ment el hibázás nélkül .
-
Clay
senior tag
válasz
DuncanGhola #67 üzenetére
Hát ennyire azért nem szólnám le a 128bites 9800Pro-kat ( mongyuk én se nevezném ezeket a szörnyeket Pro-nak
) , 8 pipe az 8 pipe és valakinek számít az a pár ezres is! Aki ilyen kártyát tud venni az számítson a rosszabb eredményre, mert az igazi király a 256bites Pro
!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Háztartási gépek
- iPad topik
- Napelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi haladó szinten
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest