- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Aktív témák
-
Engineer -
csendes tag
Nekem ennél drasztikusabban dolgozott a kártya. Egész egyszerűen fekete képernyő, nem jelenít meg semmit, még a bios-t sem. Akkor raktam bele a vadiúj abit radeon 9600xt -t. Először hibásnak gondoltam ( meg se nyekkent - jel semmi ) és már vittem volna vissza, amikor szétnéztem a külföldi fórumokon.
Régi Asus Gef 3 Ti kártya vissza, bioszban megemel 1.5-ről 1.7-re, mentés, kártya vissza, majd minden hibátlan, egyszer sem volt azóta baja.
Ja a lap egy Asus A7V8X Deluxe.
Szerintem, akinek fagyogat a kártyája, az mindenképpen próbálja meg a feszemelést az AGP-n mert sokszor segít. -
-
4x AGp -->lassabb mint ha 8x lenne
Gondolom egyértelmű ,hogy miért...
conn3cted hát nerm tudom...
Én lehet nem ilyet vettem volna
Amúgy ha új karit teszel a gépbe érdemes újra húzni a winfost és belőni az új kártyára... Lehet azért is fagyogatott..
Alaplapod tudja kezelni a 8x AGP-ét?? -
[BiG]
csendes tag
Olvasgattam egy csöppet és sok sok tipp alapján úgy néz ki, hogy az AGP visszavétele volt a megoldás. Valamiért nem szimpi neki a 8x-os AGP 4x-esen teljesen jól megy.
Bár nem tudom ez lehet e gond. Nem igazán vagyok tisztában az AGP adatátvitelben szóval szerintetek nem lehet ebből gond, lassulás, stb?
Mivel használtan vettem de van rá gari ugráljak-e emiatt vagy a 4x-es AGP is teljesen elegedő ennek a karinak?
Érdekelne a véleményetek tapasztalatotok.
Köszi! -
[BiG]
csendes tag
Megvan a kari, de egy kicsit aggodalmaim vannak.
Egyszer sikerült végigfuttatni a 3DMark03-at 3882-es eredményel, de azóta szinte minden játéknál kifagy, kiakad hibázik, stb, stb.
Nincs húzva (500/600)
A zalman van rajta mikor megfogom meleg, de lehetsége, hogy ennyire túlmelegedne?
A házban nincs más venti csak a 2500+ -os proci Termaltake Vulcano 9-ese. A ház álladóan nyitva.
mivel tudom megnézni a GPU hőmérsékletét?
Holnap megpróbálok szerezni rá egy + ventit. De ez így természetes?
Ja az XP frissen telepítve DirectX9b + Catalist 4.7
Szerintetek?
Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Warblade
- Filmvilág
- CASIO órák kedvelők topicja!
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Formula-1
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest