Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
Meddig érdemes húzni amúgy a karit?
Az attól függ, hogy kell-e az a plusz kakaó, vagy sem, ill. megéri-e kockáztatni, hogy megrövidül szerencsétlennek az élettartama. Ha mindent ki akarsz sajtolni a rendszerből, akkor húzd amíg bírja, és járasd max. frekin állandóan, de ezt szerintem senki sem javasolja, már csak azért sem, mert felesleges. Egy kis tuning persze nem árthat, pl. ha átnézel a 9600XT topikba ott van egy konkrét eredmény: +10fpst jelentett CMR04-ben, és betonstabilan üzemelt, mert nem volt maxra húzva, hanem olyan közepesen... Ha találsz ilyen beállítást, az nem gáz, nekem nem nagyon sikerült: egy teszt erejéig húztam, de beláttam, hogy nekem nem érdemes, mert a RAM-ok nem bírják a gyűrödést, a GPU meg önmagában felesleges: azért a +1fps-ért nem fogom kockáztatni a kari egészségét, az fix.
Szerk: ha vmi meg CPU limitált, akkor SEMENNYIRE sem érdemes húzni, de ezt érdemes a konkrét játéknál - mert gondolom nem csak viccből akarod tuningolni - megnézni: ha jelentősen jobb lesz tőle, és nem melegszik túl oké, ellenkező esetben hagyd a francba, de legalábbis közepes tuningbeállítást válassz.
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
Ja,és omegát honnan a rákból tudok szerezni???
google.co.hu: omega driver
De amúgy: Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 8300 mAh, maradhat?
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest