Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
Meddig érdemes húzni amúgy a karit?
Az attól függ, hogy kell-e az a plusz kakaó, vagy sem, ill. megéri-e kockáztatni, hogy megrövidül szerencsétlennek az élettartama. Ha mindent ki akarsz sajtolni a rendszerből, akkor húzd amíg bírja, és járasd max. frekin állandóan, de ezt szerintem senki sem javasolja, már csak azért sem, mert felesleges. Egy kis tuning persze nem árthat, pl. ha átnézel a 9600XT topikba ott van egy konkrét eredmény: +10fpst jelentett CMR04-ben, és betonstabilan üzemelt, mert nem volt maxra húzva, hanem olyan közepesen... Ha találsz ilyen beállítást, az nem gáz, nekem nem nagyon sikerült: egy teszt erejéig húztam, de beláttam, hogy nekem nem érdemes, mert a RAM-ok nem bírják a gyűrödést, a GPU meg önmagában felesleges: azért a +1fps-ért nem fogom kockáztatni a kari egészségét, az fix.
Szerk: ha vmi meg CPU limitált, akkor SEMENNYIRE sem érdemes húzni, de ezt érdemes a konkrét játéknál - mert gondolom nem csak viccből akarod tuningolni - megnézni: ha jelentősen jobb lesz tőle, és nem melegszik túl oké, ellenkező esetben hagyd a francba, de legalábbis közepes tuningbeállítást válassz.
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
Ja,és omegát honnan a rákból tudok szerezni???
google.co.hu: omega driver
De amúgy: Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Légies iPhone halvány színei
- Facebook és Messenger
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED monitor topik
- Goddess of Victory: Nikke
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest