- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli2
aktív tag
Köszi a válaszokat! A TV kimenetből kihúztam a csatit és megoldódott a problémám. (Kicsit szégyenlem magam, hogy erre nem jöttem rá!
)
Most töltöttem le a 4.7-es Omegát. Winfos gyalu...
1. Az Omega kérdez két dolgot a telepítés elején. Valami olyasmit, hogyFastWrites On vagy OFF. Melyiket kell választani?
2. Standard OpenGL vagy Special OpenGL?
3. Milyen progi a Multiures? Kell ez nekem?
4. ATI Tool. Már nézegettem. Elhagyható?
Radlinker! Ez tuti, hogy kell!
[Szerkesztve] -
sziszegő
senior tag
Az intelligenciárol annyit hogy nem csak a ''logo-d'' kopasz hanem a honvédségnél az újoncok is kopaszok
.
A hozzászólásommal csak annyit szerettem volna sugalni annak aki ezt a topicot olvassa hogy szvsz drága ez a kártya a teljesítményéhez képest.
Amugy nincs harag de te estél nekem agresszívan nem én, máskérdés hogy fogalmazhattam volna egyértelműbben is. -
-
nbk
aktív tag
régebben vettem egy 8centis házhűtőt kb 500 Ft-ért, aztán pont odapasszol a memória+hangkártya közé.... szal oldalról nyomtaja a karira a levegőt, nem egy profi megoldás, majd lesz rajta rendes hűtés is, de nagyságrendekkel jobb mint ha semmi se vinné el onnét a meleg levegőt
-
uzsz
senior tag
Sajna nem, se digit fényképezőm, se scanner, se semmim. Ha kölcsön kapom valakitől, akkor majd csinálok a kariról is képeket, akkor majd fellököm őket. De szvsz nagyon szép így a kari. Működés közben szépen világít a venti, de 1ébként is zsérul néz ki, mert szép ez a hütő.
-
uzsz
senior tag
A Mystral-ban vettem Baján. Simán felpattintottam a passzív hűtő helyére, csak nálam egy kondi útban volt ezért a borda aljának széléből ki kellett reszelnem vagy 3milit. Ettől a KIS GIXertől eltekintve semmi gond, csak a 4db membordát keveslem. Külön meg nem lehet kapni, legalábbis én nem találtam.
-
uzsz
senior tag
2500Ftért vettem vanteq ICEBERQ ledes aktív hűtést a GPU-ra, 6000RPM, alig van hangja, nagyon halk. Emellett szép és hűt mint álat. Ssztem ez egy jó alternatíva. Nem a pro-t vettem, hanem a síma np-t. Egy a baj, az hogy csak 4db mem bordát adnak hozzá, nekem meg 8 kellene. Minden más ok
-
rozsomak
tag
400/500 szokott lenni a ''default'', de counterbocinak a gpu egeszen 479ig ment!
mondjuk ezek mar nem passziv hutessel persze, ha gpubol tobbet akarsz kihozni, muszaj a hutest vmi ertelmesre cserelni, esetleg probanak jo ha egy 8cm-s ventit odateszel a borda ele. RAMbol tobbet nem nagyon vszinu, de mar az is eleg jo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Microsoft Edge
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android szakmai topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest