- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
losika
csendes tag
Hi, nekem is ilyen kártyám van.
Válaszolok amikre tudok:
1. Én speckó asszem a 4.3-ast használom, de ettől függetlenül szerintem a sárga felkiáltó jeles probléma nem amiatt van hogy te a 4.7est használod!
2. Ha felrakod az omega driver-t akkor abban alapban van egy órajel állító progi, asszem radlinker a neve, de ez nem biztos és ezzel majd már nem ugrik vissza alapórajelre a kártyád... Énis belefutottam anno ebbe a problémába, és ez az omega driver megjavította...
3. A 16:9-es képarány attól van hogy a tv-out kábelét bedugva hagytad ha ezt kihuzod a problémád is megoldódik....
Bye
Losi -
losika
csendes tag
válasz
sziszegő #352 üzenetére
Nafigyelj te hosszú nyelvü:
1. látom sikerült kiragadnod a Flame szót a mondanivalóból ennek örülök, intelligenciára utal.
2. a 8500-asodnál egészen biztos hogy jobb összességébe a 9600-os, ezt még a 20 hozzászólásommal együtt is megmondom neked!
3. Attól hogy egy ilyen képét választottam még nem vagyok kiskopasz.
4. Attól hogy még csak 20x szóltam hozzá egyáltalán nem biztos hogy nem követem az eseményeket! /ezzel természetesen nem azt akarom mondani hogy HW guru vagyok, isten ments. Szép lenne ha olyan kockafejű kígyó lennék mint te!/
Kapító?!
Egyébként részemről lezárva! -
losika
csendes tag
Itt mindent megtalálsz:
Bővebben: link -
losika
csendes tag
1. milyen típusú a kártyád hogy van rajta alapból ventilátor?!
2. Szerintem járathatod, mert sokkal előbb évül el a kártyád, mint hogy szétbaszd a memóriáját pölö! De ezt neked kell eldöntened!
3. Szerintemm még most is tudnád huzni mind a GPU-t mind a memoriát, de persze logikusan az lenne a leghatásosabb hogyha mindkettőn lenne hütés! -
losika
csendes tag
válasz
hehehehe #151 üzenetére
430/250et is elkell szerintem hogy bírjon, és nefoss nemfog leégni, mondom max lefagy, de nem lesz probléma!
Egyébként nekem is az volt a baj hogy default-ra visszaugrott, én letöltöttem az OMEGA drivert, amit itt a topicon ajánlott nekem valaki és azzal betudtam állítani, úgyhogy úgy is maradt! -
losika
csendes tag
válasz
kovacszk #142 üzenetére
Valószínüleg a lustaságom az ami most ezt a kérdést felteteti velem, mivel nem néztem utánna, de ugyis hiányoltátok azthogy nincs elég hozzászólás ebben a topicban, ígyhát megkérdezem azt amit megkell hogy kérdezzek! (deszépkismondatez
)
Szóval ezekkel a 9600np-kel nem lehet ugyanazt megcsinálni mint anno a 9500np-kel hogy egy uj bios és egy kis mahinálással akár 9700-at is csinálhatsz belőle?!
Itt nincs valami kis hackelési lehetőség, csak annyi hogy felhuzom az órajeleket meg hütőtcserélek és kész?!?!?!??!?!
Egyébkként én a 4.1-es Catalystnál vagyok ill. most az OMEGA driverét raktam fel, az asszem a 4.2-eshez igazít.... -
losika
csendes tag
Sziasztok!
Nekem meg az a problémám, hogy nem tudja felhúzni a Rage3d progi a kártyámat, mindig vissza dobja azalap beállításra!
Ha tudna nekem valaki segíteni azt nagyon megköszönném!
Nekem is Sapphire atlantis 9600-om van!
Ötleteket előre is köszönöm!
Üdv,
Losi
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest