Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jotunblood

csendes tag

Üdvözletem!

Van egy HIS Excalibur 9600XT 256 MByte RAM-os kártyám, használtan vettem, és múltkor VPU Recovery üzenet jött folyamatosan. Kártya kivesz, nézem, az egyik FET leolvadt (!!) róla, mármint maga a forrasztás engedett. Ebből következett, megmutattam egy olyannak, aki mélyebben ért a dologhoz, és kiderült, nem is ez a FET van benne gyárilag, sőt, amit utólag gányoltak bele (szó szerint gány munka), még nem is ebbe való! Talán mázli, hogy egyáltalán működik még a kártya. Sajnos amikor megvettem, nem néztem át ennyire tüzetesen, eszembe se jutott, hogy utólag van megbuherálva. Amúgy ha nem futtatok vele valami komolyabb dolgot, hiba nélkül megy, szóval talán megmenthető. Kérésem, akinek az alább található linken látható kártyája van, a kérdéses alkatrészt nézze már meg, mi van ráírva! Nagyon megköszönném! Kerestem nagy felbontású képet róla, de nem vehető ki az alkatrész... Egyébként annyi a különbség a kártyám és a kép között, hogy az enyémben az egyik DVI helyett VGA van, amúgy 100% ugyanez.

A kártya:
    http://ftp.torespont.hu/solarian/e.png

Egy próbát megér, kicserélni az eredetire, hátha... Nem szeretnék emiatt egy új kártyát venni.

Új hozzászólás Aktív témák