- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jotunblood
csendes tag
Üdvözletem!
Van egy HIS Excalibur 9600XT 256 MByte RAM-os kártyám, használtan vettem, és múltkor VPU Recovery üzenet jött folyamatosan. Kártya kivesz, nézem, az egyik FET leolvadt (!!) róla, mármint maga a forrasztás engedett. Ebből következett, megmutattam egy olyannak, aki mélyebben ért a dologhoz, és kiderült, nem is ez a FET van benne gyárilag, sőt, amit utólag gányoltak bele (szó szerint gány munka), még nem is ebbe való! Talán mázli, hogy egyáltalán működik még a kártya. Sajnos amikor megvettem, nem néztem át ennyire tüzetesen, eszembe se jutott, hogy utólag van megbuherálva. Amúgy ha nem futtatok vele valami komolyabb dolgot, hiba nélkül megy, szóval talán megmenthető. Kérésem, akinek az alább található linken látható kártyája van, a kérdéses alkatrészt nézze már meg, mi van ráírva! Nagyon megköszönném! Kerestem nagy felbontású képet róla, de nem vehető ki az alkatrész... Egyébként annyi a különbség a kártyám és a kép között, hogy az enyémben az egyik DVI helyett VGA van, amúgy 100% ugyanez.
A kártya:
http://ftp.torespont.hu/solarian/e.pngEgy próbát megér, kicserélni az eredetire, hátha... Nem szeretnék emiatt egy új kártyát venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest