- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
stopperos
senior tag
Ha a gyártó honlapjáról nem is (mert az átdob az Amd re, ott megy csak 1 évet lehet visszakeresni), de a [www.guru3d.com] oldalon szerintem megtalálható egy régebbi driver. Connect3D vel nem tudok szolgálni, a Sapphire-m "OEM" csomagolásban vettem.
-
stopperos
senior tag
Esetleg ami eszembe jutott: nekem régebben alergiás volt rá, ha az FSB-t emeltem (hiába állítottam fixre az AGP/PCI órajelet) ilyenkor ki-be kapcsolgatta a monitort 5 percenként, és néha vissza sem állt. Ez csak akkor fordult elő, ha normál módban voltam. VGA-n vagy csökkentetten simán vitte. A megoldásom erre az volt, hogy nem járattam többet magasabb fsb-n.
-
Badman 4ever
őstag
Csökkentett módban állítsd be a CCC-ben. Van egy ilyen fül, hogy Monitor Properties. Ott állítsd be, hogy maximum 85Hz legyen a frissítés. Nyomj OK-t és a Vezérlőpult/Megjelenítés/Beállítások/Speciális/Monitor menüpont alatt állítsd be a 85Hz-et. Ha így se menne kezdd előlről az egészet alacsonyabb frissítésen (pl. 75 vagy 60Hz). Ha 60Hz-en se megy normál módban az XP, akkor nem a frissítés a probléma.
-
Badman 4ever
őstag
Itt keresgélj valami régebbi Catalystot: Drivers.hu
Esetleg Omega drivert is felrakhatsz: Omegadrivers.net
De a legújabb Catalyst is támogatja a 9600-as szériát.
Nekem is az van fenn a 9600XT-mhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Ingatlanos topic!
- Formula-1
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Videós, mozgóképes topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest