Új hozzászólás Aktív témák
-
stopperos
senior tag
Ha a gyártó honlapjáról nem is (mert az átdob az Amd re, ott megy csak 1 évet lehet visszakeresni), de a [www.guru3d.com] oldalon szerintem megtalálható egy régebbi driver. Connect3D vel nem tudok szolgálni, a Sapphire-m "OEM" csomagolásban vettem.
-
stopperos
senior tag
Esetleg ami eszembe jutott: nekem régebben alergiás volt rá, ha az FSB-t emeltem (hiába állítottam fixre az AGP/PCI órajelet) ilyenkor ki-be kapcsolgatta a monitort 5 percenként, és néha vissza sem állt. Ez csak akkor fordult elő, ha normál módban voltam. VGA-n vagy csökkentetten simán vitte. A megoldásom erre az volt, hogy nem járattam többet magasabb fsb-n.
-
stopperos
senior tag
válasz
Badman 4ever #2846 üzenetére
Csak tudod egy másik hardware-es oldalon olyan szépen beszólogattak. Továbbá szinte szégyelltem magam, miközben hírek után olvastam a hozzájuk tartozó hozzászólást, hogy ilyet kapok karácsonyra, meg hasonló mellveregetős hozzászólások.
Nekem ez az architektúra jött be, és ameddig az alaplapjaim működnek és találok bele processzort, addig nem is cserélem le. Mert pl olcsó bele a cserealkatrész...A kedvencem, hogy 50$ bol hoztam össze a múltkor egy koleszos netezős gépet.
-
stopperos
senior tag
válasz
dangerzone #2840 üzenetére
Merész vállalkozás egy olyan sláger kártyát célba venni, amelyik körül még akadhat megoldásra váró probléma
A mienknek már ki lett taposva az útja -
stopperos
senior tag
Azóta hogy meglett a kártyám (kb 2 hónap) már véghezvittem rajta egy bios módosítást, hogy 400/200 on menjen alapból (amúgy a 435/220 at is simén vitte) a memóriákat Cas3 ról Cas2 re visszavettem, így is tapasztaltam némi gyorsulást.
A módosítások azért kellettek, hogy Ubuntu alatt ne kelljen keresgetni mindenféle órajelállító dolgot.
Azóta boldogan compizolok. -
stopperos
senior tag
Él még ez a fórum?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest