Aktív témák
-
DigitXT
félisten
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
ok, most már értem, fix, köszi
meglátszik hogy csak 2-3éve vagyok PCs (konzolokon nőttem fel), van még mit tanulnom....Zalman potométer elég lesz? az az egyszerű 800ftos...
Bluegene ott olvastam a cikket, de ezek szerint rosszul emlékeztem rá; igen kibaszott halk a gépem, veszek rá egy patit, azt annyi, és halk lesz továbbra is, tekergetni nem gáz, mert az van a cpu hűtőmön is
vagy eladom
mert tökéletesen müködik
viszont egy biztos, legközelebb veszek vgat (valszeg a következő generációt kihagyom, a mostani 3870/8800GT tulajok vígan eljátszanak a mai játékokkal is) csak és kizárólag Gianward Golden Simple vagy a HIS csodát fogom megvenni, kerül amibe kerül, ámen
Osynho ezt én is olvastam itt a fórumon, sőt azt is h ezt a Zalman Gigabyte-ot is szabályozza.........ezért nem értem még mindig ezt a szitut
-
Bluegene
addikt
-
ProEvoFan
nagyúr
az gáz...
de nekem egyformán, fixen megy a ventije, nem vált se 2D/3Dben sem fordulatszámot, a toxidon azért változik a fordulatszáma a ventinek 2D/3Dben... de a legjobb a CCCben még az órajeleket sem tudom beállítani mert nem változik semmi, hiába próbálkozom....Bluegene én is válaszoltam erre... nem hiszem h fixen kellene ennek mennie, akkor mi a francnak van rajta Zalman hűtő
ennyi erővel a referencia hűtésű 4850 is mehetne fix fordulatszámon, csak akkor ugyan úgy zúgna mint ez a Gigabyte HD4850 Zalman vga....
-
--Disztroj--
senior tag
A gpu sztem bírna olyan 680-690et (700 nál már volt baj) memók meg lehet mennek 2400, de nem ráncigálom, mert az melegszik a legjobban.
A teljesítménye így is tetszik, alapon a hőmérséklet nagyon jó, csak azt nem tudom hogy a memó +gpu hány fokig egészséges....ha valaki megmondaná, remek lenne
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Mini-ITX
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest