Aktív témák
-
<cafat>
senior tag
-
lsc
nagyúr
válasz
ricsy888 #16969 üzenetére
Csak annyiban nincs igazad , hogy a számtek cuccok egyik sem jó befektetés . Amennyiben 4850-et vesz akkor már most vehet tápot is , viszont ismerve magunkat nemsokára vehet egy új procit is . Amennyiben egy 3870-et vesz akkor max egy procituning , ráadásul a 70-es sem egy rossz kártya , 1280-as felbontásnál mire nem elég . Nem meggyőzni akarlak , ez az én véleményem , Ő majd dönt . Természetesen teljesen más lenne a dolog ha új gépet venne .
-
leviske
veterán
válasz
ricsy888 #7977 üzenetére
CF tuningban nem nagyon tudok segíteni, tapasztalatlan vagyok.
Viszont azt megtudakolhatom, hogy milyen táp/proc lesz mellé? Hátha tudok segíteni...
(#7978) vsvector: nem az AMD tudott valamit, hanem a Blizzard.
Nem lehetetlen, hogy belső berkekben már egy ideje pedzegetik, hogy az AMD és Intel kisegítik egymást VGA fronton. Nem volt az sem hülye húzás az AMD-től, hogy az Intelnek megadta a CF támogatást.
Lesz itt még ne mulass az nV-nak...
(#7980) eisento: mondjuk ez is igaz...
(#7981) ricsy888: a biztonság kedvéért én inkább egy 500W-os tápot ajánlanék...főként, ha Phenom lesz.
Proc vásárlás előtt pedig érdemes megnézni a lapod support listáját... Ha pedig támogatja a Phenomokat, akkor még azt tudom javasolni, hogy nézz körül a 3magosok közt is...jobban lehet őket húzni.
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest