- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
válasz
jokerone #26250 üzenetére
Nekem nem megy fel annyira általában, bár ez ház függő.
Viszont a ventit megprobalom majd kicserelni rajta, csak attol felek, hogy a bordak miatt is van ilyen hangja, mert azokon sövít. Amin egy másik venti nem segít. Megreszelni a bordát meg megintcsak gariproblémákat eredményez.Hooper, a Sapphire dual slotos sajnos nem halk
Legalabbis nekem nem az. Viszont alapon eleg huvos, tuningolni még nem tuningoltam. -
Ribi
nagyúr
válasz
jokerone #25217 üzenetére
Teljesen realis ertekeket mutat.
Nekem is ilyen van. Neztem az ATT beepitett tesztelojevel is es ott mar felkuszik 70 kozelebe, de az teljesen mas terheles. Jatekok kozben ugyanugy 60 korul van a homerseklet.
Terheles kozben neztem a ramok homersekletet gpu-zvel (nincs rajtuk borda) es megegyezett a kis lézeres homerovel.En alapbol 8.8-at raktam fel, de nem vettem eszre ilyet.
(Viszont meg mindig nem raktam fel valamilyen drivert mert minden indulasnal talal valamit amit installani akar.)
Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Formula-1
- Windows 11
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged