Aktív témák
-
tibz03
őstag
válasz
DroneZ^ #13659 üzenetére
Egyébként tudom, hogy nem tartozik ide, de nekem csalódás volt a Razer.
Most már fogjuk rá, hogy megszoktam, de előtte kb. 4 évig egy MS IntelliMouse Optical-t használtam... mit ne mondjak, az az egér szinte tökéletes volt. Játékban egy cseppet sem számít a több DPI meg az egyéb fícsörök, az egész egy nagy kamu.
-
tibz03
őstag
válasz
DroneZ^ #13657 üzenetére
Ha pesti vagy, akkor "csak" 200 km-re laksz tőlem, úgyhogy ez szerintem nem fog menni.
Én is most érettségiztem, na és?
Azt ne mondd, hogy egérteszt-készítés helyett tanultál?
Hát sose mondta neked nagyapád, hogy "Fiam, első a tesztírás a PH!-ra, csak utána a tanulás!"?
Larry303: Újabb bizonyíték arra, amit már eddig is tudtunk: tök fölösleges egy ilyen kártya miatt 500W fölötti tápot venni - és még így is sokat mondtam.
-
tibz03
őstag
válasz
DroneZ^ #13651 üzenetére
De ha beállítod egy fix. 60%-ra, mert te kímélni akarod szegény VGA-dat a gyötrő forróságtól, akkor folyamatosan hordanod kell a kényelmetlen és drága fülest.
Vagy vehetsz füldugót is.
Vagy vehetsz rá egy másik hűtőt, mert a gyári olyan ratyi, hogy még a hangkártyámat se hűteném vele.
MOD: Én nem gamelek fülessel, mikor itt a jó kis Z-5500.
-
-
aya
addikt
válasz
DroneZ^ #13579 üzenetére
* A játék ott kezdődik, ahol Psycho elválik a Crysis főszereplőjétől Nomadtól és az anyahajón ér véget, ahol újra összetalálkoznak.
* Nagyrészben a sziget másik oldalán játszódik.
* Az eredeti játékhoz képest sokkal kevésbé lineáris, szabadabb játéktér.
* Nanosuit funkciói hasonlóak, de lesznek meglepetések ez ügyben.
* A szingli kampány kb 8-10 óra.
* Két új fegyver már biztos: gránátvető és dubla SMG.
* Fejlettebb AI várható.
* Új járművek: páncélozott felderítő jármű (nagyjából akkora mint egy dzsip) és egy légpárnás jármű, mindkettő használható multi mókákban is.
* Új team multi mod, nem olyan bonyolult, mint a korábbiak.
* Gyorsabban fog futni ugyanazon a gépen, mint az eredeti játék.
* A legnagyobb részletességű effektekhez már nem lesz szükség dx10-re ().
* A dialogusokat a Bioshock írója Susanna O'Connor szállítja.
* Teljesen különálló termék, nem add-on, nincs szükség hozzá a Crysisre.
* A Crysis 2 akkor lesz, ha kedvezőek a Warhead eladások (ismét).
Idézet a hardwiredröl.
-
válasz
DroneZ^ #12713 üzenetére
Lusta voltam megint beírni, ezért inkább megkerestem a youtube videót, amit nem rég linketek be ide:
[link]Sima CCC-ben profil és fájlszerkesztés hadművelet, így a BIOS érintetlen marad.
Mod:
Az S1-ről nem tudok nyilatkozni, csak a Chilla-ról. Ez utóbbi 2 slotos hűtő, de a két lapos venti nem hangos, nem zavaró rajta és sokkal jobban hűt, mint a ref.Mod2:
Chilla teszt 4850-en -
válasz
DroneZ^ #12537 üzenetére
Azért lehet, hogy több dolgot tesz fel, mert az új 4800 sorozatban már még jobban hangsúlyozni akarják a multimédiás ldalát is a kártyának és ennek megfelelően a Hydravision (több monitor kezelése) és az AVIVO (enkóder) is telepítésre kerül. Nem új cuccok eddig is letölthetőek voltak.
Amúgy az ATI oldalán ott a 8.6-os driver és az AMD oldalán egy fix a 4800 sorozathoz. -
válasz
DroneZ^ #12439 üzenetére
Ne már... ezerszer le lett írva és te is elég sűrűn jársz ide. Olvass és keress vissza kicsit. Lehet szabályozni a ventit rajta. Minden lapon le kell írni valakinek? A ház oldalát meg ha leveszed, oda a keringés, már ha egyáltalán volt előtte olyan. A custom hűtők témáját is ezerszer kiveséztük a topikban.
Tudom, hogy marha sok hsz van, de azért lehet keresgélni.Valaki tegye már be ezeket az 1. hsz-be, mert így minden új tulaj meg fogja kérdezni a hőmérséklet és hűtőcsere dolgot.
-
-
janos666
nagyúr
válasz
DroneZ^ #12374 üzenetére
A hűtőd tedd félre a következő kártyádhoz. Aztán nézd úgy mennyit kéne ráfizetni egy 50-esre, ha még mindíg minimálköltésgen vagy akkor cserélj, a 70-est mai számok alapján nem ajánlom. (2x drágább mint gyorsabb, bár ne hánytorgasd fel hogy nekem is olyan van
) És ezen se a legtutibb azért a gyári hűtés.
-
janos666
nagyúr
válasz
DroneZ^ #12370 üzenetére
Ha csak minimális költséggel jár és ennek megfelelően nem vársz tőle nagy javulást, de szereted néha cserélgetni az alkatrészeket akkor igen, ha gyorsabb kártyát akarsz, vagy 5-10k-tól többe kerül a csere és nem ingered a változatosság akkor nem feltétlen jó ötlet.
A 4870 hasonló kártya, nekem jól megy P35-DS4ben.
Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged