- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
válasz
Hobbbyt #43476 üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő :S
Sajnos mint minden ilyen házi módósításnak.. van egy hátránya.. Mivel magas értékről esik le alacsonyra..így a "sebesség váltásoknál" egy pillanatra nekem beremeg a CTR monitor. Játékoknál a töltés alatt pl kifejezetten vibrál. Engem nem zavar. Meglehet szokni. Inkáb eez mint a forró hangos áramzabáló -
bozont
veterán
válasz
Hobbbyt #32947 üzenetére
Én is még crt monitort használok, de semmi baj a frissítéssel. CCC-ben a Display options menüpontban van egy 3D refresh rate override opció. Itt beállítottam hogy mekkora frissítést használjon mindig, végzi a dolgát rendesen és nincs szükség ilyen alt+tab vagy alt+enter játszadozásra.
-
twine
veterán
válasz
Hobbbyt #32895 üzenetére
ALT+ENTER kombi? Az szerintem megoldja a problémád, mindkét esetben!Nekem pld. a Crysis indulásánál kell kb 4* eljátszanom ezt a kombit hogy 85 Hz-em legyen(full60hz-ablak85hz-full60hz-full85hz)! Engem a CRT miatt copatnak 60hz-el a dx10-es gammák...de már kezdek hozzászokni! Na nem a 60 Hz-hez! Hanem a harchoz hogy valamit mindig kell makizni, hogy ne annyi legyen
Egy időben azt hittem rátaláltam a megoldásra a Powerstrip valamely uj verziójában,,de aztzán sajnos az is bekavart nekem valamit,,már nem is emléxem mit,,de hamar megkapta az uninstall-t
-
emmm
őstag
válasz
Hobbbyt #14361 üzenetére
Nekem is ilyen van, én is végignéztem a húzást. 50 %-os ventire állítottam, így van egy kis hangja, de alap órajeleken terhelve olyan 65 fok, ami jó. (terheletlenül meg olyan 54 fok.)
Húzni nekem is 690-ig engedtem, memória is kb. ennyi lehetett. Ilyenkor, 50 %-os venti mellett, terhelve, felment 86-88 fokra (nem huzamosabb idő)! Nem igazán lehet húzni ezt a karit, de az alap is visz nekem mindent, amire kell.
-
katt777
félisten
válasz
Hobbbyt #12939 üzenetére
Tessék. Használatát láthatod a honlapomon.
Sir Oesh Funk...Bluegene: Nem mondtam, hogy nem lehet leszedni a hátlapot. De azt én is megtettem a Chillával (ill. nem is tudtam volna visszatenni a dupla VGA-vég miatt), és attól még nem lesz kifúvó a hűtő. De értem, mire gondolsz.
-
katt777
félisten
válasz
Hobbbyt #12934 üzenetére
Elég lenne néha VGa topic-okat olvasni. GPU-CV Fur Rendering, csak hogy további varázsszavakat mondjak. Akkor még 800x800 8XFSAA. Hókuszpókusz!
syckaloz: Na látod, arra is pont 1-gyel kevesebb.
(tudtam...
) Minek +1?
Recon: Azért azt érdemes megnézni, mennyi rendszer, ill. VGA memóriát használ pl. a Crysis, és rögtön nem mond az ember olyat, hogy tök mindegy, 2 v. 4 GB van a gépben. De attól a rendszer maga nem fog lelassulni.
stevve: Pagefile-lal sokkal lassabb a rendszer (nem memó, hanem vinyó). Több memóriát pagefile nélkül is ki lehet osztani (XP alatt) x64 Vista meg tudtommal szépen kezeli a 4GB-ot is. Nálam mindenesetre továbbra is gyorsabb lapozófájl nélkül minden.
-
katt777
félisten
válasz
Hobbbyt #12840 üzenetére
Én majd tesztelem mindenen, ahogy szoktam, ha majd összejön a lóvé a 4870-re. E8400-zal szerencsére minden 2 magos proci emulálható, csak a Conroe szériát illetően kb. 10%-ot le kell vonni a teljesítményből, legalábbis a 3GHz-es E8400-am és egy 3GHz-es E6750 között ennyi volt a különbség.
-
válasz
Hobbbyt #12438 üzenetére
10 környékén inkább ezek:
FSP GreenPower
FSP BlueStorm II
vagy esetleg Enermaxde most csak beletúrtam, simán lehet 10 körül jó tápot kapni.
-
VR6-Fan
veterán
-
Ribi
nagyúr
válasz
Hobbbyt #12128 üzenetére
1db 4870-et sem konnyu lehuteni, nemhogy 2-t raksz be, igy egymast felfutve, levego nelkul probaljak lehuteni magukat. Hajra. Szerintem a 4870X2 is remenytelen vallalkozas. 300W-ot lehuteni egy 2 slotos hutovel muveszet lenne. Csak vizhuteses verzio meg kicsit szenyosag
Amugy hany lapon van 2x6 es 2x8 pines tapcsati ?
-
Osynho
addikt
-
$p@rr0w
őstag
válasz
Hobbbyt #11278 üzenetére
Linket kérünk...
(#11296) NovaBlue: Kezdhetsz imádkozni szerintem...
(#11315) chungee: Az a 2600xt-mel is tökéletesen fut.
(#11475) katt777: Te nem melletem szóltál, nem is ellenem hanem teljesen másról beszélsz... Én azt pedzegettem hogy magas felbontáson felesleges az AA, te meg azt hogy alacsonyon észrevenni a 8X/4X között a különbséget, szal sztem te nem értetted mire gondoltam....
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple Watch
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows Insider Program
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged