- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
Aktív témák
-
TTomax
félisten
Ne az ATI mérnökei döntsék már el,hogy hány db 100fokos tárgy legyen a gépemben...azért álljunk meg egy kicsit...főleg amikor a 4850-ek befelé a házba fújnak... próbálj már ki egy 4850CF-et aztán majd meglátjuk mit szólna hozzá az alaplapod,tápod,procid,ne adj isten egy minőségi hangkártyád amikor ezeknek mind 70-80fokon kellene üzemelniük mert az ATI mérnökei rábólintottak a ref hűtőre... és ha 3-at raknék be????Bele se merek gondolni...
-
jetimokus
tag
-
-
-
Hunter2
addikt
1.Uninstall a régi driver
2.driver cleanerrel legyalulod a maradékot
3.újraindítod a gépet
4.driver cleanert lefuttatod megint(szokott fentmaradni némi szemét)
5. felrakod az új drivertA lényeg az hogy a régi drivert a lehető legalaposabban távolítsd el, mert ha keverve vannak a régi meg az új fájlok akkor történhetnekn cifra dolgok.
-
tibz03
őstag
Itt írták be vagy 40-50 hsz.-szel korábban.
Az AMD-s marketing írásnak meg ugyanúgy nem kell hinni, mint az Nvidiásnak sem. A 8.7 nem hozott semmi pluszt, 3DMark alatt hajszál pontosan ugyanannyi SM3 pontot kaptam.
Crysis very high-on ugyanúgy szaggat. Lepucolni úgy kell, hogy leuninstallálod.
-
BalintUG
tag
-
emmm
őstag
Nekem igenis gondom volt vele, a merevlemezemet nem kezelte valami jól. Már a hajam kitéptem tőle. A jelenség az volt, hogy másolok róla bárhova, egy kb. 3-4 másodpercig oké, sebesség is, utána fogta magát és befagyott, kb 20 másodpercre. De ha azon volt a játék is, az el sem indult a lassú vinyó miatt. Próbáltam mindent, más kábel, más SATA port, semmi különbség. BIOS frissítés, semmi. Vissza minden alapra, semmi. Leteszteltem vagy 3 különböző progival a vinyót, semmi bajt nem jelzett, hibátlannak írta. Töredezettségmentesítve is volt vagy 10-szer, hátha, de semmi.
Végül ráuntam, format cé kettőspont, XP vissza és láss csodát, kutya baja.
Pedig rajta volt a Vistán az SP1 az összes frissítéssel. Gondolom, driverprobléma, de azért elég húzós volt...
-
BalintUG
tag
-
BalintUG
tag
Borzasztóan féltem Vistától. 4 hónapja úgy dönöttam, hogy beleugrok a mélyvízbe és rögtön x64et tettem fel mert x32es vistát nem is értem minek kellet kiadni nevetséges. Azóta megváltozott bennem a dolog. Rájöttem, hogy egész egyszerűen nem szabad úgy hozzáálni mint egy XP hez mert köze nincs hozzá. Más de nem rossz sőtt... mostmár képtelen lennék visszarakni XPt mert öreg és uigyebár csak dx9 ami háát nem is tudom ...
-
Csákk
senior tag
Énis vistát használok, 64bitest,semmi problémám nem volt.
Esetleg az hogy hdmi vel van összekapcsolva a tv és a gép hang is átjön szépen,de ha kikapcsolom a tv-t aztán meg vissza akkor nincs hang,hdmi ki/bedug aztán van hang,de nem jöttem még rá hogy driver vagy tv hiba, vagy nem komálja a tv a vga-t...
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest