- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Aktív témák
-
finest
addikt
válasz
mert_csokis #43601 üzenetére
Összeakad a korábbi driverrel. indítás csökkentett módban, korábbi driverek uninstallálása, driver cleaner, aztán restart és tedd fel csökkentett módban az új 9.1-es drivert!
-
janos1988
addikt
válasz
mert_csokis #18148 üzenetére
Akkor azt mondod, hogy ez mar jobb?
Csak ennek meg az ara nem tetszik
Fele ennyibol gyarilag tuningolt 9600gt-t tudnek venni. -
DarthRevan
tag
válasz
mert_csokis #17183 üzenetére
Sajnos fordulatszám szabályozó progi még nincs a kártyához elérhető. Itt mindenki az új RivaTuner-t várja, mint a messiást, azzal majd lehet szabályozni.
Addig is, ha nem akarsz BIOS flash-eléssel bajlódni, javaslom szerkessz egy új Catalyst profilt (régebbi hozzászólások, vagy gugli), amiben feljebb emeled a fordulatszámot.
Az én 4870-em 30%-on forog fixen, így kellően hűvös marad a kártya, és nem érzem úgy, mintha egy porszívó lenne az asztalon. Alapon hagyva (22%) szinte teljesen hangtalan.
A 4870 hűtése sokkal barátságosabb, mint a 4850-é, pláne, hogy kétszlotos. Lényegében a 2900XT hűtésére hajaz.
-
Kobor
aktív tag
válasz
mert_csokis #17183 üzenetére
Alapon szinte semmi zaj, játék közben sem vészes nálam.
Ház TT Armor -
Csákk
senior tag
válasz
mert_csokis #17002 üzenetére
Igazad van,játékokban nincs is gond az állításoddal,de szintetikus tesztek alatt jobb a minnél erősebb proci,lehet hogy 3dmark is pénzelve van a cégek által,de ez van és ez egy másik topic kezdete már^^
-
lsc
nagyúr
válasz
mert_csokis #17002 üzenetére
Amennyiben tovább is nézed a tesztet akkor azért van értelme az erősebb procinak /igaz tuning is van a világon / . A linkelt utáni játékokban szinte mindegyikben nem árt az erősebb proci .
-
válasz
mert_csokis #16039 üzenetére
HA nem sürgős és zavar, hogy picit hangos 35-40%-on a gyári hűtő (ami itt már jól hűt), akkor várj a cserével, amíg kijönnek a jobb fajta custom hűtéses változatok. Már el is kezdtek szállingózni, úgyhogy nem kell sokat várni.
-
sakal83
addikt
válasz
mert_csokis #16025 üzenetére
Szerintem ne válts 8800gt-ről, ha megy 700/2000-en, mert nem olyan jelentősen jobb a hd 4850, hogy kb 8-10k-t megérjen pluszba.
+a procid még a 8800gt -t sem hajtja ki igazán
ui.: valószínű most sokan lehurrognak engem itt ezért a véleményért
de én jól tuningolható 8800gt-ről váltottamsokkal halkabb a hd4850 terheletlenül mint a 8800gt gyári hűtővel
-
Skizz
addikt
válasz
2D alatt hangtalan, de forró is. Bár baja nem lesz a folyamatos 80 foktól. 3D alatt, már nagyon felvisít, és mivel az egész cumó kazán módjára fűt (már 2D-ben is), hiába a nagy fordulatszám, csak tovább melegszik 15-20 fokot. Ezek az értékek nálam gyári szabályzással voltak megfigyelhetőek. Ha van rá keret, akkor vehetsz egy S1+12-es venti+Tt süni csomag triot (össz. vissz. 6k körül), és akkor elég szépen le lesz hűtve -> lsd. MFC1 teszt a blogomban.
További alternatíva a hómméd ventiszabályzás, melyről a bal felső sarokban található kereső használatával tudhatsz meg többet. Valamint júli végére ígérik az új RivaTunert, amivel már egyszerűen lehet ventit szabályozni, profilokat készíteni. -
LEON-T
aktív tag
válasz
Hangal nincs gond, de az bios tul alacsonyan vezerli a ventit. Alapon ilyen 70 fok terhelve nem is neztem, ugyhogy inkabb masik biost raktam ra. Kb 30-40% ig turheto a hangja [es ez eleg terhelesnel is]..Ez esetben erdemes ccc profilesbe atirni a fan beallitasokat, v bios szinten varialni.
Nem rossz kartya egyebkent, igaz en 2-t hasznalok belole.
Aktív témák
Hirdetés
- MSI Gaming X Trio 3060
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest