Aktív témák
-
Egzee
őstag
A 2 led azért villan fel, mert mikor a gépet bekapcsolod letesztel mindent... Olyan ez mint ahogy felpörgeti a ventit is egy időre. A 4850esen az egyik led a GPU elégtelen áramellátását, a másik pedig az abnormálisan magas hőfokot jelzi vissza! Most fejből ne kérdezd mi a számuk, asszem vmi 5 számjegy... Ne figyeld, tojd le...
-
Eagl3
veterán
Miért nem veszed ki a szekrényből
Ennél nagyobb baromságot csak akkor láttam amikor este egyik haverom jó szorosan körbe tömte a gépét párnákkal, mert este nem tudott aludni tőle mivel túl hangos volt a letöltés persze fontos volt. Reggelre megsült a gépAmúgy nem tudom mit ver a víz... Nekem Idle 80fok a GPU a VRM meg 70.
Nyitott háznál, 1090rpm -en forog a videókari ventije. Majd ha kijön a riva lehet fixálom a ventit, de megbízom a tervezőkbe.
Aktív témák
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest