- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Aktív témák
-
_Toka_
senior tag
válasz
jansky1 #15374 üzenetére
A helyedben felraknám a full-t, mert a Catalyst maga a driver, a CCC (Catalyst Control Center) a driver kezelő felülete - itt állítgathatod a tulajdonságait -, a WDM pedig tartalmazza az AVIVO-t, ami a videok lejátszásának gyorsítását végzi.
Hoppá, ez utóbbiban - WDM - nem vagyok egészen biztos, majd inkább az okosabbak...
-
Egzee
őstag
válasz
jansky1 #15335 üzenetére
dehogy is... valaki úgy fogalmazott, hogy minden cuccnak megvan az üzemi hőmérséklete... ha a mérnökök azt mondták, hogy ez jó, akkor nekem is jó... A gari 3év, addigra meg már meg sem lesz, avagy ágyesz-bugyesz, a többi nem a te dolgod... Ha nálad tönkre megy, akkor beviszed, és kapx egy újjat... ennyi!
-
Egzee
őstag
válasz
jansky1 #15329 üzenetére
http://www.youtube.com/watch?v=Xmyp_UqQnQM
Itt van, hogy XP alatt hogy növeld a teljesítményét a ventinek... Én 35%-nál hangosabban nem vagyok hajlandó hallgatni, tökéletes a gyári, mert ugyan olyan idle-ben mint loadban... Egyébként meg full nem izgat a dolog... Ha meleg akkor meleg... Annyi a különbség, hogy ezt a meleget nem verem meg!
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-roller topik
- Energiaital topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest