Hirdetés
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barcsik
aktív tag
Megvilágosodtam. Köszönöm még egyszer! Belső tárhelyet nem is fogom használni. Mehet az egész Data-nak. 16 GB-os SD van benne, nekem elég. Akkor nyugodtan választhatom a 2.5 GB-t a Data repartition app-ban ugye? azt olvastam, hogy 3 GB-t nem szabad, mert akkor a cache partíciónak baja lesz.
(#5050) poganytamas Akkor okés a dolog. Már csinálom is. Hála nektek!
Na meg is van.
[ Szerkesztve ]
-
Barcsik
aktív tag
Akkor rosszul értelmeztem valamit. A letöltött fülnél azt mutatja, amit beállítottam a partícionálásnál. Köszi!
Kép zavarban vagyok. Akkor mi a célja ennek az átpartícionálásnak? Most csökkentettem ezzel a memória méretét egy gigára. gyárilag több van.. Amiből ezt lecsíptem a több részel mi a helyzet? Szegény fejem nagyon nem ért itt valamit.[ Szerkesztve ]
-
callvote
senior tag
válasz Barcsik #5041 üzenetére
ha a particionálásnál 512re mentél akkor csak annyit fogsz látni...
ha jol emlékszem 1 gigát kell választani,mert összeadja és ugy lesz ténylegesen 1 giga...
(bár régen csináltam de igy rémlik) és ha igy van akkor konkrétan nem csináltál semmit...
lehet érdemes ujracsinálni és 1 gigát kiválasztaniRedmi :)
-
Barcsik
aktív tag
válasz jose999 #5040 üzenetére
Kösd össze a géppel a telefont. Ha megvan és a driverek is fel vannak telepítve húzd le a redőnyt a telefonon! (Kijelző tetején az állapotsáv) Bökj az USB csatlakozás megváltoztatására! Ha Windows 7-et használsz legyen pipa az MTP-nél és így már látni fogja a gép mindkét tárhelyet. Total Commander-el nem látja, csak a Sajátgépben. Windows XP-s gépnél az USB tárhelynél Legyen pipa! Nálam így működik rendesen.
Buherálás : Fent van a CWM, root sikerült és a partícionálás is, bár a telefon csak 512 MB-nak látja a RAM-ot. Készítettem egy scatter fájlt is szűkösebb időkre. Köszönöm a segítséget és a pontos leírásokat a telefon szakértőinek!
[ Szerkesztve ]
-
jose999
senior tag
Az mitől lehet, valamint mi a megoldás, hogy ha összekötöm a gépet a telefonnal, csak a memóriakártyát látja, azt is Telefonmemóriának? Köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”
-
Barcsik
aktív tag
válasz poganytamas #5026 üzenetére
(#5025) Akkor nekem is ez a sors jutott. Gen3 v4 az enyém is.
Továb azt hiszem minden eddig feleslegesen feltett kérdésemre megtaláltam a választ itt a fórumon. Szóval részemről elnézést kérek, a többi új tulajdonosnak meg tessék átolvasni a fórumot, hogy ne kapjanak herótot tőlünk a tapasztaltabb aTAB userek!
(#5037) callvote Nagyon köszönöm a fáradozásod! Közben megtaláltam. A tiszta telepítés híve vagyok. Nem sokból tart feltenni újra a dolgokat. 1-2 óra alatt minden megvan. Holnap, vagyis még ma neki is állok a dolgoknak egy teljes mentés után, mert ha elszúrom, akkor keverhetem is hozzá a mischungot.
[ Szerkesztve ]
-
callvote
senior tag
válasz Barcsik #5035 üzenetére
DATA partíció megnövelése egyszerűen:
(az app még nem magyar nyelvű, de folyamatban van a fordítása)
Ez az alkalmazás segít megnövelni az 512MB belső memóriát (a DATA partíciót). A helyet a belső SD-ről veszi el, így az annyival kisebb lesz majd. 2,5GB-ig tudod növelni a DATA-t, ekkor a belső SD 80MB körülire csökken, de választhatsz 1GB-ot és 2GB-ot is. Ha csináltál mentést, akkor Flashtoollal vissza tudsz mindent állítani eredeti állapotba, ha szükség lenne rá.A telefonnak rootoltnak kell lennie és GEN3-as telefonnál legyen rajta CWM recovery! (GEN2-nél se árt, ha van)
Minden személyes adat és utólag telepített app törlődni fog!
De! Ha csináltál előtte CWM recoveryvel mentést, akkor vissza tudod állítani recoveryből a művelet után a dolgaidat. Akkor csak annyi változást fogsz tapasztalni, hogy sokkal nagyobb lett a helyed a belső tárhelyen. Én viszont jobban szeretem a tiszta telepítéseket, mint a visszaállított dolgokat, de ez igazából ízlés dolga. Mindenki döntse el, neki melyik a szinpatikusabb.Az eredeti bejegyzés az XDA-ról való, köszönet az apk készítőjének, jaydvn-nek.
Az apk-t innen is letöltheted: Mt657xRepartition_EN.apk
A magyar nyelvű változat is itt lesz, ha egyszer elkészül (by:lalszi)Redmi :)
-
Lacika0002
aktív tag
Nincs valakinek egy Gen 3 felesleges aksija?
Engem érdekelne 1 darab -
Barcsik
aktív tag
Sziasztok!
Ma vettem egy aTAB5 Phone-t (Gen3, 6577) a Tesco-ban. Átpörgettem a fórumot és van egy-két kérdésem még. Root, CWM Recovery tiszta sor. Kerestem a topikban is, de nem leltem letölthető ROM-ra. A Data partíció hozzá csatolása az 512 MB RAM-hoz még nekem nem világos. Olyan lehetséges, hogy nem a teljes Data partíciót, hanem mondjuk abból csak egy GB-ot csippentenék le? Ha zagyvaságot kérdeztem, akkor elnézést kérek, hogy ilyennel fárasztalak benneteket. Válaszaitokat előre is köszönöm! Eddig elégedett vagyok a telefonnal, csak a Jack aljzat és az USB nagyon szorul. Az USB-t megnéztem és kicsit ferde is a szürke kerethez képest. Már rájöttem, hogy a Gen3-hoz egy akku jár.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Gabe944
csendes tag
Hozzá értõ ember válaszoljon.
Lehet oltári nagy baromság lesz amit kèrdezek
A galxy note es az atab5 kèpernyõ méretben egyezik elkepzelheto az h egy hozza erto szemely ar tegyen egy galaxy note kepernyot egy atabba ?
Bocs az ekezetek hianyaert. -
Gabe944
csendes tag
Azzal kezdeném , hogy lassan 1 hete Atab phone 5 mtk6577 tulajdonos vagyok.
Ez a készülék elött Iphone 4 em volt de azt meguntam nagyobb kepernyõre vágytam függetlenebb rendszere így lett a Samsung egy erõs közép kategóriába betitulált készüléke a Samsung galaxy s advance....
A telefonnak 2 erõssége volt: a hangzás és a super amoled. De ezért cserébe a rendszer folyamatosan akadt meg a legujjabb JB frissitésnél is. A játékok szaggattak és sorolhatnám. Katasztrófa volt.Így lett egy Atab 5 mtk6577 . Melytõl elsõnek féltem abból ki indúlva , hogy mennyi negativitás érte a készüléket.
De az én tapasztalataim :
Külsõ : Markáns. Szép . Nem túl vékony nem túl vastag pont jó. Jol meg alkotott és összerakott szerkezet.
Zene : A hangszoró nem produkál oly nagy teljesítményt de elfogadható , célra megfelel és igazából ez nem érint hiszen ha rádugom a JBL hangszórom egy jó zene appal akkor a hangzàlás nagyon jó , egy jo fülessel szintén élvezhetõ (nekem egyik oldalon sem szol olyan lüktetõ hang amit leírtak problemanak)
Video: az 1080 as mp 4 et leszamítva majdnem mindent lejatszik gyönyõrūen.
Képernyõ : Nos igen a telo egyik gyengébb pontja de ez is nézõ pont kérdése hiszen nem rossz ez és ebben az árfekvesben nem férne bele super amoled.
Wifi,GPS,3G,Dual sim egyhuzamu mūködése (netkártya) Az itt fel soroltakkal nekem egy gram hibám nem volt. Wifi és 3G gyors. GPS azzonal talál mūholdat. Ninsc kártya problémám nem dobálja le a simet.
Rendszer : Gyors és gördülékeny élvezet használni nem fagy be.
Viszont igen a ram rom mely kevés de roottal es egy 32 gb micro sd vel megoldhatóAkku : 3G nettel baromi gyorsan merūl de meik androidos telefon nem ?
Wifi: a töredékét viszi a 3G nek.
Ha átlagosan használom és nem nyomkodom egész nap 2 napot simán bír. Ami jónak mondható szemben pl egy samsung galaxy s3 uzem udeével.kamera: Gyenge de amondono vagyok ha valaki fényképezni akar és nem egy gyors pillanatot megörökíte(mert arra tökéletes) akkor vegyen egy fényképezõt .
Amiket most felsoroltam az erõsebb tulajdonsagok voltak melyre rengeteg panasz is jött. Nekem minden megy és mūködik.
Árában jó tudásában ( roottal nagyobb rom ram kapacitással) kategóriájában kiemelkedõ tab és telefon. Csak ajánlani tudom ezt a készüléket.
Nálam 10/8. Ha jobb képernyõ lenne és alapbol nagyobb rom ram akkor 10. a kamera miatt nem vonok le pontot mert fényképezõm van sose voltam a telefonnal való kép és video készítés híve és mivel droidos fényképezõm van így megoszthatom a telora a képet vagy a netre. Ennyi. -
Tbs82
tag
Sziasztok!
Az automata frissítést, hogy tudom lelőni ?
Mert nem csak felajánlja, hanem már automatikusan tölti is lefelé az összes telepített programnál.... -
ufo13
tag
válasz Barcsik #5024 üzenetére
Sziasztok,
1,5 hónapja eladtam a gen3-as aTabom, amit nagyon bántam, mert hibátlan volt, csak még nagyobbat akartam.
Aztán ma a tacsóban vettem még1x (minden tecsó kapott még 1-2 db-ot aki akar menjen), de mintha a gen3-hoz képest kicsit más lenne.Típusszám: aTab503D (azt hiszem a régebbin nem volt ez az 503D)
4.04.
Alapsáv: MAUI.11AMD.W12.22.SP.V7,2012/08/27 20:30
Kernel: 3.0.13 andriod @yd07#1 SMP Preempt mon Apr 15 15:05:54 CST 2013Build szám: AKL_M501_C04:6577_config4_v04
Akkor ez már a gen4? (Van ilyen?) Vagy ez a sima Gen3?
Ne kérdezzétek miért akarom tudni, de meg akarok nyugodni, hogy nem valami régi készletből kaptam -
lorien6
csendes tag
nem értem, én nem nyúltam a telefonhoz gyári nálam, de nekem folyton a kijelzővel lesz gond, most is "szepidássá váltak a képek" , plusz szín elfolyások lesznek a kijelzőn épp mint az előzön az közel 70 napot lebzselt a szervízben két részletben , most ez is , már rühellem felküldeni no meg a telefonnélküliség..
-
poganytamas
senior tag
Ezért a Media-tech a hibás, nem kéne két teljesen különböző telefont ugyanazon a néven kiadni.
Ha megfigyeled, nagyrésze abból ered az elszállásoknak, hogy hopp egy rom, felteszem, aztán gen2 romot sikerül felrakni gen3 telefonra, utána meg "jajj már nem látja". Ha az egyiket Pistike telefonnak, a másikat Józsika telefonnak hívnák, akkor nem lenne ilyen baj. -
ricogsm
őstag
Sziasztok!
Asszem sikerült kinyírnom a bootját azóta nem látja a telefont mióta beletoltam az ATAB5 be
MT6577_Android_scatter_emmc.txt
ezt
és ezt
MTK_AllInOne_DA.bin
Na most már gép se látja meg semmi
Hogy javíthatom?
üdvMSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
zola1894
csendes tag
üdv mindenki ma úgy felmelegedett a teló kb 5 perc netezéssel hogy szinte sütött a felső hangszórónál alul meg semmi full hideg volt ez mitől lehet ?
-
Trotter66
tag
válasz Barcsik #5014 üzenetére
Nézd, a GPS-el kapcsolatban csak azt tudom írni Neked, hogy a Wayteq 820BT-m lassabban talál holdat, mint az aTab5 a-GPS-e. Igaz ez utóbbit a fórumban ajánlott módon átkalibráltam. Hozzáteszem, hogy a mobilhálózatos támogatás OFF állásban van. Ráadásul egy fémgőzölt gyári szélvédő mögött működik.
Az akksira nincsen panaszom, ha nem netezik vele az ember fia, sokáig elketyeg.
-
: iSiS :
tag
válasz poganytamas #5013 üzenetére
Ok..! megvárjuk..
-
poganytamas
senior tag
válasz Barcsik #5014 üzenetére
Nyilván ha full rásüt a nap akkor kaka, mint a többi TFT kijelző, de meglepően jó fénye van az átlaghoz képest.
A készenléti üzemmódja brutális. Blade 1-ről váltottam, na az ha semmit nem csináltam vele, csak a háttérben szinkronizálgatott akkor bírta 1,5 napig. Ez bírja 5-6 napig úgy. De tartós használattal se hagy cserben, 1-2 napot simán megy. -
Barcsik
aktív tag
Sziasztok!
ZTE Blade 3 tulaj vagyok. Láttam egy aTab 5-öt a Tesco-ban. Utána olvastam interneten és itt a fórumot is átfutottam. Megtetszett és pro-kontra vélemények érdekelnek, hogy érdemes-e cserélnem. A dupla mag és a kijelző méret, LED villanó szól eddig a csere mellett. A GPS nem acélos, ahogy olvastam, de van rá javítás. Ezért van pár kérdésem. Napfényben mennyire olvasható a kijelző? Akkumulátor hogy bírja erővel? Előre is köszönöm a válaszokat! Ha jól emlékszem 40 k-ért árulják.
[ Szerkesztve ]
-
: iSiS :
tag
válasz poganytamas #5011 üzenetére
..(#4999) : iSiS :
"2forintos" kérdésre a válasz, mert úgy tudom neked már gen2/v5 van fent..?!
[ Szerkesztve ]
-
poganytamas
senior tag
Vigyázzatok, mert ma reggel a frissítésekkel valami felrakott egy Baidu browser nevű cuccot is nálam. Azt így hogy?
-
Zsoltwader45
aktív tag
válasz Zsoltwader45 #5008 üzenetére
leszedtem a saját recovery-t akkor sem csinál semmit. kifagy rögtön, be sem tölti a recovery-t. nem tom mi lehet vele.
élj lazán, dolgozz keveset, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon!!!
-
Zsoltwader45
aktív tag
Valamiért még mindig csak robot van. az enyém az még 4.0.3 az pedig Gen1. ami fent van az gen2, gen3. telepiti de csak a z álló robot marad. aksi ki aztán elindul szépen, de továbbra sincs semmi. mi a baj. én vagyok teljesen hülye hozzá?
élj lazán, dolgozz keveset, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon!!!
-
lalszi
aktív tag
válasz Zsoltwader45 #5004 üzenetére
Rakj fel egy cwm recoveryt:
Itt vannak a letöltési linkek: CWM recovery
0. A telefon legyen rootolt, Mobileuncle legfrisebb változata legyen telepítve a Play-ről
1. A telefonodhoz való recovery-t töltsd le
2. A letöltött recoveryt az SD kártya gyökerébe másold
3. A Mobileuncle-t indítsd el, Recovery Update menübe lépj, a felmásolt recoveryt választd ki, nyomj OK-t
4. Az "Into Recovery Mode"-ra amikor megjelenik, OK-t nyomj és már indul is a CWM recoveryHangerő gombokkal tudsz fel-le navigálni, bekapcsoló gomb az enter, vissza gomb a vissza.
-
blt.62
őstag
Az aTab5 ugyan úgy néz ki mint a Samsung Note??
MegtorloXp
-
Zsoltwader45
aktív tag
Még annyi hogy van rajta rom manager, és mobileuncle tools. Egyikel sem hajlandó továbblépni a robotnál. olyan mintha eltünt volna róla a recovery rész
-
Zsoltwader45
aktív tag
Üdv! Megint kéne egy pici segítség!!!. Nem akar működni a gyári beállítások visszaálítása, valamint a bekap+hang felre is csak ál a robot egyhelyben. mit lehet csinálni???? rootolt a készülék. előre is köszi
-
tomee007007
őstag
válasz Lacika0002 #5001 üzenetére
köszi, kipróbálom!
-
Lacika0002
aktív tag
válasz tomee007007 #5000 üzenetére
iGO Primo.
Nekem bejött
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest