- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
poganytamas
senior tag
válasz
Barcsik #5263 üzenetére
Na megint érdekes dolog történt. A készülékre egyszer csak a semmiből feltelepült az UC browser nevű csoda, majd miután azt kitöröltem, az NQ Mobile Security cucc.Kicsit utána néztem, ilyen silent installhoz az INSTALL_PACKAGES engedély szükséges, ami jelenleg csak a Mobileuncle tools-nak van
Nagyon meg lennék lepve, illetve szomorú lennék, ha ez az alkalmazás lenne a ludas. Más tapasztalt már ilyet, hogy ismeretlen alkalmazások csak úgy megjelentek?
-
callvote
senior tag
válasz
Barcsik #5041 üzenetére
ha a particionálásnál 512re mentél akkor csak annyit fogsz látni...
ha jol emlékszem 1 gigát kell választani,mert összeadja és ugy lesz ténylegesen 1 giga...
(bár régen csináltam de igy rémlik) és ha igy van akkor konkrétan nem csináltál semmit...
lehet érdemes ujracsinálni és 1 gigát kiválasztani -
callvote
senior tag
válasz
Barcsik #5035 üzenetére
DATA partíció megnövelése egyszerűen:
(az app még nem magyar nyelvű, de folyamatban van a fordítása)
Ez az alkalmazás segít megnövelni az 512MB belső memóriát (a DATA partíciót). A helyet a belső SD-ről veszi el, így az annyival kisebb lesz majd. 2,5GB-ig tudod növelni a DATA-t, ekkor a belső SD 80MB körülire csökken, de választhatsz 1GB-ot és 2GB-ot is. Ha csináltál mentést, akkor Flashtoollal vissza tudsz mindent állítani eredeti állapotba, ha szükség lenne rá.A telefonnak rootoltnak kell lennie és GEN3-as telefonnál legyen rajta CWM recovery! (GEN2-nél se árt, ha van)
Minden személyes adat és utólag telepített app törlődni fog!
De! Ha csináltál előtte CWM recoveryvel mentést, akkor vissza tudod állítani recoveryből a művelet után a dolgaidat. Akkor csak annyi változást fogsz tapasztalni, hogy sokkal nagyobb lett a helyed a belső tárhelyen. Én viszont jobban szeretem a tiszta telepítéseket, mint a visszaállított dolgokat, de ez igazából ízlés dolga. Mindenki döntse el, neki melyik a szinpatikusabb.Az eredeti bejegyzés az XDA-ról való, köszönet az apk készítőjének, jaydvn-nek.
Az apk-t innen is letöltheted: Mt657xRepartition_EN.apk
A magyar nyelvű változat is itt lesz, ha egyszer elkészül(by:lalszi)
-
ufo13
tag
válasz
Barcsik #5024 üzenetére
Sziasztok,
1,5 hónapja eladtam a gen3-as aTabom, amit nagyon bántam, mert hibátlan volt, csak még nagyobbat akartam.
Aztán ma a tacsóban vettem még1x (minden tecsó kapott még 1-2 db-ot aki akar menjen), de mintha a gen3-hoz képest kicsit más lenne.Típusszám: aTab503D (azt hiszem a régebbin nem volt ez az 503D)
4.04.
Alapsáv: MAUI.11AMD.W12.22.SP.V7,2012/08/27 20:30
Kernel: 3.0.13 andriod @yd07#1 SMP Preempt mon Apr 15 15:05:54 CST 2013Build szám: AKL_M501_C04:6577_config4_v04
Akkor ez már a gen4? (Van ilyen?) Vagy ez a sima Gen3?
Ne kérdezzétek miért akarom tudni, de meg akarok nyugodni, hogy nem valami régi készletből kaptam -
Trotter66
tag
válasz
Barcsik #5014 üzenetére
Nézd, a GPS-el kapcsolatban csak azt tudom írni Neked, hogy a Wayteq 820BT-m lassabban talál holdat, mint az aTab5 a-GPS-e. Igaz ez utóbbit a fórumban ajánlott módon átkalibráltam. Hozzáteszem, hogy a mobilhálózatos támogatás OFF állásban van. Ráadásul egy fémgőzölt gyári szélvédő mögött működik.
Az akksira nincsen panaszom, ha nem netezik vele az ember fia, sokáig elketyeg.
-
poganytamas
senior tag
válasz
Barcsik #5014 üzenetére
Nyilván ha full rásüt a nap akkor kaka, mint a többi TFT kijelző, de meglepően jó fénye van az átlaghoz képest.
A készenléti üzemmódja brutális. Blade 1-ről váltottam, na az ha semmit nem csináltam vele, csak a háttérben szinkronizálgatott akkor bírta 1,5 napig. Ez bírja 5-6 napig úgy. De tartós használattal se hagy cserben, 1-2 napot simán megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest