- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shady313
aktív tag
Üdv!
Nekem gen2v2 iphone kamerás készülékem van, eddig csak pozitív tapasztalataim vannak, igaz egy kicsit "finomhangolásra" szükség volt, de minden, mindig működött tökéletesen. Mondjuk ehhez hozzátartozik, hogy én csak egy SIM-et használok. Én a csömöri Auchanben vettem, a vásárláskor még volt az enyémen kívül 2 db, azóta nem tudom, hogy elfogyott-e. A csomag két akksit tartalmaz, én általában 1-2 naponta töltöm átlag felhasználás mellett (email, naptár, névjegy szinkron, böngészés, WP8 Launcherrel, élő csempékkel, skype-pal és sakkozással). A kijelzővédő fóliát levettem, mert gyárilag rosszul volt rá feltéve, utána meg már nem sikerült tökéletesen feltenni. Így fólia nélkül van. A kijelző nem hiszem, hogy Gorilla Glass lenne, csak valami utánzat, viszont még egy hajszálkarc sincs rajta. Egyedül a középső gomb nyomáspontja nem tetszik, de ez ember függő, kinek mi a "nehezen" benyomható. A hangszórók a Mobileuncletools programmal átállítva 140-re tökéletesek nekem, illetve a build.prop-ot lecseréltem néhány saját értékkel, így a wifivel, az adatkapcsolattal és a hívás hangjának minőségével se volt sose bajom (egyébként a gyári értékek nem az igaziak). A GPS tweak-et megcsináltam, az is gyönyörűen, gyorsan dolgozik. A V05-ös ROM-ot ajánlom, igaz a gyárit nem sokat használtam, viszont a V05-tel sose volt problémám. Gyors, reszponzív, nem szokott elszállni.
Amit nem tudok, hogy egyedi problémám-e az az egyéni lockscreenek használata. Valójában nem folytam még bele a probléa megoldásába, lehet a Launcher8 miatt van, de olyan mintha a készülék csak a visszakapcsolásnál zárná le a képernyőt (minden lockscreen ezt csinálja, kivéve a gyárit). Tehát visszakapcsolom a kijelzőt, felvillan egy szempillantásni pillanatra a Launcher és utána jelenik meg a lockscreen. Esetleg valaki megtudná mondani, hogy ez egyéni probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Léghűtés topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fujifilm X
- HTPC (házimozi PC) topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest