Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Longeye
tag
válasz
L.Szilárd #2046 üzenetére
Hát igen ... a szomszédom egyébként rendes ember, csak vannak fura dolgai.
Köszönöm a javaslatokat, én is valami hasonlóra gondoltam.
A padlás már szigetelve van üveggyapottal. Arra menne a deszka, amre pakolni lehet.Én eredetileg arra gondoltam, hogy még megspékelem a szigetelést egy kb. 2-3 cm-es nikecellel, de azaz egér dolog elgondolkodtatott.
Van közöttetek valaki Debrecenhez közel? Mert érdekelne esetleg egy konkrét árajánlat.
Köszönöm!
-
L.Szilárd
csendes tag
válasz
L.Szilárd #2046 üzenetére
Üdv!
Folytatnám a délután elkezdet írományomat. Vázlattal nem fogok, szolgálni, mert nincs erőm megrajzolni. De leírom mire is gondoltam:
Az említett deszkából csinálnék egy rács szerkezetet, hogy a Kálmán7 álltal felhozott problémát megoldjam. Ez a rács szerkezet úgy nézne ki, hogy a gerendákra merőlegesen állítanám a rács főtartó deszkáit, amiket 30-40 cm-es deszkákkal összekötnék olyan 60-70 cm-ént. Íg akár a szigetelés is megoldható, és ezt a rácsot deszkáznám be teljesen. A főtartó deszkákra merőlegesen lerakva a deszkákat, vagyis a gerendákkal egy írányba. A deszkák felvitele sem jelentene gondot, mivel ezek 2x0,1x0,025-ös deszkák. Ezeket zsaluzáshoz viszik, de Longeye elvárásainak tökéletesen megfelelnek.Várom a véleményeteket!
Csáó!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest