Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
L.Szilárd
csendes tag
Üdv!
Thyeby az utolsó mondatoddal erőteljesen vitatkoznék, miszerint:
"azt már csak zárójelben írom, hogy amikor pozdorja bútor készül, ott is van gépkopás - a táblásításnál pedig melyik géped kopik? Az ecseted, meg a szorítód orsója."
Mert hát azt erősen kétlem, hogy te rendszeresen, gyalult csiszolt anyagot vásárolsz, és szt úgy összetudod ragasztani, hogy utána semmit ne kelljen vele csinálni. Ha igen akkor gratulálok! Én általában szélezetlen, gyalulatlan anyagot vásárolok. Amit első körben szélezni kell, majd egyengetni, és két élét vastagolni ragasztáshoz, hogy pontos legyen. Ezután jön csak az ecset koptatás. Majd ismételten, egyengetés vastagolás.Azzal sem teljsen értek egyett, hogy érdemes elmenni az ország másik végébe az anyagér. Mert egy utánfutóval jó ha 1 m3 tölgy anyagot eltudsz hozni. Ha meg már teherautót kell fizetni, akkor végére lehet, hogy úgyan ott vagyok mintha "helyben" megveszem drágábban.
Azzal viszont egyett értek veled, hogy a természetesen száradt anyag, jobb mint a műszárított, de ahozz tőke is kell. És egy induló asztalosnak nem biztos, hogy van fölös 4-5 milliója faanyagra amit majd csak 2-3 év múlva tud felhasználni. Plussz annak az anyagna a tárolására hely is kell, amivel nem igazán rendelkezek. Főleg nem olyannal nem ami ténylegesen megfelelne faanyag tárolására. Mivel annak is meg vannak a szabályai, hogy hogyan kell tárolni.
Fenyőt lehet én is tudnék ötven körül.
Amúgy rosszul tippeltél az elhelyezésnél. Baranya megyei vagyok.
Csáó Szilárd!
Várom további véleményedet!
Tényleg jó kis téma ez. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- 105 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest