- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Aktív témák
-
trebon
csendes tag
válasz
F. A. Bian #1712 üzenetére
itiz OK
De nagyon érdekelne aTe tapasztalatod. Általában/hirtelen/szubjektív, persze az eredeti postban leírt kritériumok figyelembevlteléval... THX. -
trebon
csendes tag
válasz
F. A. Bian #1694 üzenetére
Szia!
Hát szerintem keversz valakivel, mert én éppen információkat kunyizok a gépedről
Várom a Te tapasztalataidat is ;) -
trebon
csendes tag
Sziasztok!
ASUS A6U 5050 -essel szemezek már egy ideje. Minden paramérete megfelelne, de sokakkal egyetemben és is félek a SIS chipsettől.
Tulajdonosak véleménye érdekelne, hogy milyen tapasztalataik vannak ezzel kapcsolatban. A gépen szinte egyáltalán nem futna játék, vagy ha igen, akkor 4-5 évvel ezelőttiek..monjduk Q3A, CMR2
Ezek elmennek azért ezzel a VGA csodával?
A gép főleg DV anyagok áttöltésére, szerkesztésére, hordozására és kivetítésére lenne használva. Jó ez nekem ezekre a feladatokra? (+512 RAM az még menne bele)
Ebből kiindulva viszonlag fontos lenne a szép megjelenítés, jó minőségű TFT panel és a korrekt minőségő VGA (nem homályos). Ja és az S-Videó kimenet minősége is érdekelne
Minimális 3D tudás kell (effektezés)
Jó nekem erre a A6U 5050??? Nem paraméterileg kérdezem, hanem tapasztalatilag
Általánosságban is érdekel a minőség, kidolgozottság, legbosszantóbb tulajdonság, ilyesmi
Köszönet: trebon
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- Ford topik
- Steam Deck
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest