- iPhone topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
teptep
őstag
válasz
kovta23
üzenetére
"Akkor jöhet a nagyobb teljesítményű töltő?" Meg lehet próbálni, de bizonytalan a kimenetele. Lehet, hogy egy utángyártott töltő nem lenne elég stabil, és azzal is kikapcsolna. Egy gyári töltő pedig többe kerül mint a laptop - még ha a hardveraprón is veszed.
Azt írtad, hogy a lestrapált aksival működik rendesen, csak "nagyon zavaró játék közben hogy váltogat az akku és a hálózat között". Gondolom nem az zavar, hogy váltogat, hanem az, hogy valami felugró ablakot kapsz a váltáskor. Akkor legyen visszatéve az aksi, és legyen kikapcsolva a felugró üzenet. Nem tudom, hogy milyen oprendszert használsz, és milyen a felugró üzeneted, vagy rendszer értesítésed van ami zavaró?
Elővettem a saját régi Win10 ASUS laptopomat. Azon minden rendszerértesítés le van tiltva. De a töltő csatlakozásakor egy "Plugged in", leválasztásakor pedig egy "On Battery" feluró üzenet jelenik meg. Ez a szolgáltatás az ATK csomag része, ami a funkció billentyűket kezeli. A redditen azt írták, hogy tiltsam le az összes ASUS szolgáltatást. Nem jött be. A feladatkezelőben megkerestem, hogy mit kell kilőni ahhoz, hogy az a töltős üzenet ne jelenjen meg:
C:\Windows\System32\DriverStore\FileRepository\
atkwmiacpiio.inf_amd64_30ffacb41f78f352\AsMonStartupTask64.exe
Ezt a feladatot leállítottam, és a fájlt töröltem. (Az autorunsban nem találtam, valamelyik szolgáltatás indítja közvetlenül.) Innen kezdve megszünt ez a töltési üzengetés. A többi visszajelzés (hangerő, fényerő) rendesen működött tovább. Visszamásoltam és visszajöt az üzengetés is. Nálad is valami hasonló módon kellene megkeresni a zavaró üzengetés forrását. Sajna így távolról nem egyszerű... -
teptep
őstag
válasz
kovta23
üzenetére
Hú! Ez elég régi bútordarab. Nem is hiszem, hogy a MyAsus vagy a G-Helper ezt tudja kezelni. De az akkumulátort nem is kell szerelni, a rugós retesz eltolása után egyszerűen kifordítható a helyéről. Anno a 2010-es években akkumkímélés érdekében így használtuk, hogy az akku félre volt téve. Tehát vedd ki nyugodtan.
Gyári adatok szerint 120W-os töltő adapter szükséges hozzá. És bárhol rákeresek cseredarabra, mindenhol a 120W töltőt kínálják. A beírt adatok szerint, viszont csak 90W-os a töltőd! Eléggé necces! De próbáld meg, mert ha üzem közben nem kell az aksit is töltenie, akkor a laptop tápolásához akár elegendő is lehet.
-
teptep
őstag
válasz
kovta23
üzenetére
Szoftveresen csak olyan lehetőséged van, hogy a boltból letöltöd a MyAsus alkalmazást, és bekapcsolod, hogy az aksi csak 80%-ig töltődjön. A laptopot folyamatosan a töltő tápolja, az akkumulátort nem terheli.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus A15 FA507XU 15.6" FHD IPS Ryzen 9 7940HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- 150 ezerrel ár alatt! bontatlan lenovo loq ! Ajándéknak tökéletes! Rtx 5050
- P14s Gen5 14.5 FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell latitude 5330 i5-12.gen / 8gb ddr4 / 250gb ssd / magyar Bill. (Fedlapja kopott, karcos)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP - garanciával
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx