- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
Most már működésre se bírom kelteni a wifit, letörtlöm az eszközt feltelepítem a drivert nem látszik az eszközkezelőben. Ekkor rányomok a hardverváltozások keresésére és megjelenik először felkiáltó jel nélkül majd pedig felkiáltó jellel
-
cekkk
veterán
válasz
szaboi6512 #39087 üzenetére
Fent van, le van frissítve minden. De mivel tele van az internet ezzel a hibával úgy gondolom,hogy az asusnak kellene megoldani.
-
cekkk
veterán
válasz
szaboi6512 #39084 üzenetére
S533FA
-
cekkk
veterán
Sziasztok,
Köszönöm a segítséget, de ez egy rakás ipari hulladék akkor. Én ezidáig HP,Dell és Lenovo gépeket használtam, de ilyen soha egyikkel sem volt, most Mac-et használok de ez sem csinál ilyet. Ez nem router gond, mert akkor csak az egyik helyen csinálja de jelen pillanatban 3 helyszínen is produkálja ezt a hibát, a többi laptop meg nem.
Nem is értem, hogy ha ez jellemző hiba akkor erre az Asus miért nem keres megoldást? -
cekkk
veterán
válasz
cs.zs. #39074 üzenetére
Köszönöm, de ez egy 14 éves gyerek laptopja aki dolgozatokat adna be, nem lehet, hogy folyton újra indítsa drivert telepítsen, ez így kb egy használhatatlan hulladék, már bocsánat a kifejezésért. Eddig egyik WINes gépem sem produkált ilyen hibát. Erre akkor fix megoldás nem is létezik?
Most is működöttt a wifi és használat közben tűnt el -
cekkk
veterán
válasz
teptep #39071 üzenetére
Erre a módszerre gondolsz? Ez megcsináltam.
Letöröltem az eszközt, felraktam az asus oldaláról a legfrisebb drivert és mégis ez a hiba fogad -
cekkk
veterán
válasz
szaboi6512 #39069 üzenetére
Szia,
Köszönöm szépen a segítséget.
De sajnos akkor is ez a hiba fogad -
cekkk
veterán
Sziasztok,
Csatolok egy yotube videót a hibáról [link] , letöltöttem a drivert az asus oldaláról eltávolítottam az eszközkezelőből és wan wifi, kikapcsolom a gépet és pár perc múlva újra be akkor megint nincs wifi és hiányzik onnan a jele
Ez mitől lehet még? -
cekkk
veterán
Sziasztok,
Az egyik ismerősömnek van egy vivobook s14/s15 gépe win 11 van rajta.
Azt csinálja a gép, hogy hol látszik a tálcán a wifi hálózatok jele hol nem, van, hogy az ujra indítás után lesz hálózat van, hogy nincs és a sehol sem találom meg. a beállításokban sincs benne ilyenkor a wifi-s hálózat. Mi lehet ilyenkor a probléma? Segítséget előre köszönöm -
cekkk
veterán
Sziasztok!
Van egy ASUS EeeBook E403SA. Ez alapján lett készítve a telepítő lemez.
Fel is telepedig működik pár napig aztán egyszer csak nem bootol a gép, hanem preparing automatic repair-t ír ki.
Nem lett rá telepítve semmi. Ezt megcsinálja Win 8.1 esetén és Win 10nél is.
Amikor telepíten nem 2 partíciót hoz létre, hanem 4-et.Mitől van ez?
Mi lehet a hiba oka?
-
cekkk
veterán
-
cekkk
veterán
válasz
adamklein94 #26127 üzenetére
Ez sajnos nem segít.
(#26128) alfa20
Secure boot le van tiltva.
64 gigás eemc vagy mi van benne.
MBR-re hogyan tudom átkonvertálni?(#26129) TheProb
Persze.
Diskpart-el hoztam létre újakat. -
cekkk
veterán
Sziasztok!
Adott egy ASUS EeeBook E403SA laptop.
8.1-et próbáltam feltelepíteni és ezt a hibaüzenetet kapom: [link]
Hogyan tudnám erre a gépre feltelepíteni az operációs rendszert?
-
cekkk
veterán
válasz
TheProb #26086 üzenetére
Rufus-sal (Rufus 2.7) készítettem egy MBR partíciós sémát BIOS-os vagy UEFI-s géphez (eddig mindig így jártam el, az eddigi összes gépnél működött). A telepítőt (esetünkben pendrive) látja a notebook, el is indul a telepítés, de amikor a telepítés helyéhez ér, már alul kiírja a telepítő, idézem:
"A Windows nem telepíthető, erre a lemezre. Előfordulhat, hogy a hardver nem támogatja a rendszerindítást erről a lemezről. Győződjön meg arról, hogy a lemezvezérlő engedélyezve van a BIOS menüjében". -
cekkk
veterán
Sziasztok!
ismerős vett egy ASUS EeeBook E403SA gépet.
A Win 10 látja a háttértárat de nem akar feltelepülni rá. Van erre valami megoldás? Mit csináljak vele?Köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged