- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
$atirka
őstag
válasz
junior11 #39252 üzenetére
Szia
Én is mostanában barátkoztam meg egy vivobook-kal. Feltételezem, hogy feltetted a my asust is, amiben be lehet állítani, hogy meddig töltse az akkut. Én is 80ra állítottam, mert néha azért menne aksiról is, de ha Te csak hálózatról működteted, akkor ha jól emlékszem 60ra is lehet maximalizálni.
Gondolom kikapcsolt állapotban töltötted, így 100ra fel fog menni, majd "menet közben" szép lassan vissza esik 80ra, majd ott meg fog állni. -
azbest
félisten
válasz
junior11 #39246 üzenetére
valsz elég lehet általános dolgokra.
Viszont ezek a takarékos U procik lehet takarékos sebességre váltanak rövid terhelés után. Az u-sból az i5 is csak 2 gyors magot tartalmaz. Az i3 2p + 4e , az i5 is csak 2p +8e magos.Nem vagyok túl elégedett itt az cégnél a dell notikbaan lévő i5 1335u és 1235u procik sebességérzetével, valsz mert alapbeállításon takarékos módban mennek és így van, hogy a windows elgondolkodik mielőtt megnyitna dolgokat. Lehet érdemes teljesítmény módban használni, hogy ne vegye picire az órajelet energia spórolás miatt. Van minipécém amiben csak 4e mag van és az teljesítmény módban nem gondolkodik annyit.
-
cs.zs.
veterán
válasz
junior11 #39242 üzenetére
Szia,
ha beírod gugliba hogy Asus X1504VA full specs,
elvisz a gyári termékoldalra, és ott magad is láthatod/olvashatod: 8GB alaplapi fix + 1 db slot
[kép]Wifi 6, 6E kártya lehet benne, és az gyorsabb, mintha 1 gigabites adaptert dugsz bele, mert abból vélhetően az 1 gigabites lesz a max amit a boltokban találsz - de az is egy lehetőség.
[kép] [kép] -
Nekton
aktív tag
válasz
junior11 #39242 üzenetére
Szia!
1 db SODIMM DDR4 foglalat van benne. Abban lehet cserélni, ha eleve foglalt, vagy bővíteni, ha üres. Csak szétszedéskor derül ki.USB-LAN adapterrel működik. Nekem ASUS van, amivel próbáltam. Azt még egy Zenbook- hoz kaptam.
Gyári honlapon:
8 GB DDR4 SO-DIMM
Memória bővíthetősége maximum:16GB
*Dual-channel memory support requires at least one SO-DIMM module.
8GB DDR4 on board
Memória bővíthetősége maximum:16GB
*Dual-channel memory support requires at least one SO-DIMM module.
8GB DDR4 on boardSzóval lehet is, meg nem is on board RAM.
-
teptep
senior tag
válasz
junior11 #39235 üzenetére
Én úgy látom, hogy az Aspire Go minősége és felszereltsége az Aspire 3-al egyezik meg. A műanyag burkolat még elfogadható, de a fedél már hajlékony, óvatosan kell vele bánni. (Notebookcheck, Laptopmedia). 2023 környékén dobták piacra - érthetetlen módon billentyűzet világítás nélkül! Magyarországi árazása viszont az Aspire 5-el egyezik meg. Ez utóbbi alu fedlapos, megbízható márka. Árazása és kialakítása miatt az Aspire Go nálunk nem túl ismert, alig vásárolják. A Vivobook X széria sokkal szélesebb választékkal van jelen a piacon. A konzumer kategóriában ismert, megbízható és népszerű márka. 2022 környékén kinőtte a korábbiakban jellemző zsanérszakadásos problémákat is: [kép] [kép] Ha nálatok az Aspire Go árazása megfelelő, meg lehet vele próbálkozni. Én nem venném meg, mert bárhol is használom a lakásban (asztalon, fotelben, ágyban), a billentyűzet világítás nekem nélkülözhetetlen.
-
teptep
senior tag
válasz
junior11 #39233 üzenetére
Aspir Go IPS verzió: [Műszaki adatok] A [Laptopmedia] oldalán Intel verzót teszteltek. A burkolatról nem írtak sok rosszatt, csak a fedlapot érezték nagyon hajlékonynak. (Az Aspire 5 például alumínium fedlapos) Átlagos konzumer laptopnak megfelelne, de nálam ez kizáró ok: "Billentyűzet megvilágítás: Nincs" Szerintem általában az Asus kiforrottabb. De ott meg a kijelzők jellemzően csak IPS-Level, azaz valamilyen alternatív, az IPS-t megközelítő technológia. Ha úgyis kijelzőre lesz kötve, meg az Asus olcsóbb is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged