- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lewzke
őstag
Nem akarlak elszomorítani de pont ezzel sz*pok énis, az Intel Wifi kártya szórakozik.
Volt mostanában Bios frissítve? Mert nekem sajnos igen ... Nekem új gép az ExpertBook-om és kint volt egy e hónapi friss bios, amit levettek újabban (talán ezért????) én meg internet gondokkal verhetem a Jancsit, dolgozzak a kapával.Felhívtam a supportot, hogy most ilyenkor mi legyen, visszafele nem tudok biost rakni, mert nem lehet, előre meg mikor lesz valami? De még ez sem garancia, hogy megoldva lesz. Be fogom küldeni szervízre ha nem oldja meg a következő bios, mert raktam újra Windowst és még Debiant is, de semmi megoldás. Amúgy ebbe a gépbe forrasztva van a wifi, tehát kenhetem a hajamra. Asus-ból is végeztem.
-
teptep
senior tag
"először felkiáltó jel nélkül majd pedig felkiáltó jellel"
24. órája totyogunk egy helyben. Csak annyit tudunk, hogy ott a felkiáltójel. Ha megcsinálnád a kért [képmetszeteket], akkor az Eszközállapot ablakban látnánk a rendszer hibaüzenetét, hogy mi a baja és melyik illesztőprogrammal van baja. -
teptep
senior tag
Tehát kellene 1-1 [képmetszet] abban az állapotban a mikor jól működik a kapcsolat, és akkor amikor ott van a sárga háromszög.
-
teptep
senior tag
Azok a saláta beállítások sok mindent tiltanak egyszerre. Én a csoportházirendben szoktam beállítani, hogy csak az adott eszközazonosítóval jellemzett eszköz drivere ne változzon meg. Ezt akkor lehet használni, ha találsz egy olyan drivert ami telepítés után működik, és amikor előjön a sárga háromszög akkor már megváltozott az illesztő verziója. Az általad leírtakból nem derült ki, hogy változik-e az illesztő verziója?
Olyannal is találkoztam, hogy amikor messze vagyok a routertől akkor a nagyobb sebességű kapcslat bizonytalan. Ilyenkor az eszköz speciális beállításainál alacsonyabb sebességű protokolt állítok be, amivel atomstabil lesz a kapcsolat. De ilyenkor a sárga háromszög soha nem jelenik meg, mert ez nem driver probléma, hanem az adatátviteli kapcsolat hibája. Mivel nálad sárga háromszög jelenik meg, ezért ott a driver problémának kellene utánajárni. A wifi eszköz tulajdonságok lapján megnézni, hogy mi a különbség a sárga háromszöges és a jól működő driver között?
-
teptep
senior tag
Tedd fel a gyári drivert újra, amelyikről azt írtad, hogy jól működik. Utána az eszközkezelőben nézd meg a WiFi adapter illesztőprogramjának a verzióját és jegyezd fel. Újraindítás után, amikor sárga háromszöggel van jelölve, akkor megint nézd meg az illesztő verzióját. Amennyiben a windows kicserélte egy rosszul működő másikra, akkor küldök neked egy módszert, hogyan lehet fixálni egy adott drivert, hogy a windows update ne tudja lecserélni.
-
alfa20
senior tag
-
TheProb
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest