- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
Az Asus gyári garifüzete kell (természetesen kitöltve), illetve számla, amivel igazolni tudod a vásárlást. Innentől kezdve köteles bármelyik hivatalos Aszs márkaszervíz elfogadni javításra a gépet.
Én pl hamarosan ki fogom próbálni, igaz fordított helyzetben, mert én Ausztriába fogom szervízbe vinni a notit (ennek oka egyszerű, nagyon nem vagyok megelégedve az NSE hozzáállásával és munkavégzési sebességével - arról ne is beszéljünk, hogy a telefont néhanapján nem képesek felvenni).
Egyébként F3JC notim van, és meg vagyok vele elégedve, leszámítva egy apróbb kellemetlenséget, amit remélem hamarosan sikerül orvosoltatni valamelyik szakszervízzel... -
Kicker
őstag
Üdv, szerintem pazar a gép, a 2 éves international gari elvielg él, csak az országba ugye kell hivatalos asus noti szervíz. akik széria szám alapján megtesznek mindent a gépért...
egyébként az NSE kft-t hívd fel/nezten megtalálod a telszámot valahol/, hogy ha Franciáknál veszed meg, akkor kell-e kérned külön valamit....
a géphez nem tudok érdemben hozzászólni, szerintem jó, én anno 2005 májusba szerváltam M6-os ASUS-t és nem bántam meg, hasonlo áron mint amiért te nézed ezt, szóval én csak ajánlani tudom ezt az árkategóriát ASUS-tól.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- OLED TV topic
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 / Ryzen5 / 16gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- ACER laptop /2 magos CPU /8 GB RAM /256SSD /magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad Universal és Hybrid USB-C dokkoló, töltővel + USB-C kábellel!
- AKCIÓS áron eladó HP ZBOOK STUDIO G8 WORKSTATION! i7-11850H/32GB/RTX A2000/15,6"FHD/IPS/GARANCIA
- Asus TUF Dash F15 Gamer Laptop szép állapotban (RTX 3070, i7)
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest