- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Köredzésen járt az Exynos 1680
- iPhone topik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
syner
tag
nah, a meghalt , majd magától feltámadt A6Rp sztori folytatása:
a helyzet ugyanaz, álló, kikapcsolt helyzetben is merül az akksi, óránkét kb 10% töltöttség elvész belőle
az Everest az elhasználódás mértékére azt írja, hogy ismeretlen
de egyébként működik rendesen -
syner
tag
nem, akksiról próbáltam bekapcsolni, és nem ment, aztán bedugtam töltőre, annak a ledje meg csak villogott, a gépen a töltésjelző led se gyulladt ki
előtte meg rendesen leállítással lett kikapcsolva, és egy napig a táskájában volt, nem volt használva
meg van benne egy tré mobilos 3G Web n walk kártya, azt most kiveszem, hátha az fogyaszt mindíg
[Szerkesztve] -
syner
tag
szétszedtem, amennyire tudtam, de a billentyűzet összekötő szalagkábel miatt csak éppen belenézni tudtam, nem akartam széttépni, nem sokat láttam, de bizots, hogy az alaplap akksi felőli részén történt valami, mert amikor akksi le volt véve, akkor is jött a szag
egyébként azóta rendesen működik a gép, de valami zárlat biztosan van benne, mert kikapcsolt állapotban a fullra töltött akksi egy nap alatt elveszti a töltését
szóval használom amíg tudom, aztán go szervíz, ha lesz rá sok pénzem -
syner
tag
na, valami történt, megint próbálkoztam vele, beledugom a töltőt, és elkezd megint villogni a töltő ledje
aztán egy kissebb pukkanás, írdatlan égett szag, az akksi közeléből, és működik a gép
a szag mostmár nem jön, töltést is veszi rendesen, akksiról is megy
mi a büdös franc volt ez az egész? -
syner
tag
valaki tudna segíteni nekem?
kellene valami notebook szervíz itt Debrecenben, ugyanis elszállt egy Asus A6Rp noti, garancia már lejárt
a gond az, hogy nem veszi a töltést, se kép, se hang, bekapcsolni nem lehet, és ha rajta van a töltő, akkor néhány perc múlva elkezd égett szag kijönni belőle
szerintem valami töltésszabályozó dolog, tápellátás romolhatott el, de nem nagyon értek hozzá
ha valaki esetleg tudna segíteni, akkor hálás lennék
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5480, 14" FHD, I5-6440HQ CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5400, 14" FHD IPS, I7-8665U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest