Új hozzászólás Aktív témák
-
hzcs
senior tag
válasz
BiriBum #1205 üzenetére
én már cseréltem, jelenleg egy nec ad-7543a labelflashes író van benne. Előlap is jó vele. Egyetlen gondja van: csak neroval lehet gyorsan írni, a többi íróprogi max 2.4x-esen ír vele. De igazából tsst után tökéletesen megfelel. Volt 6 tsst-m, mindegyik szar volt, de érdekes módon a szervízesek mindig azt mondták hogy semmi baja. Most a szekrényben porosodik egy lightscribe-os tsst...
-
Cs_Laci
senior tag
Hihi, nekem pont ugyan ez volt a Thinkpad DVD-jével!! Meg se nyikkant DVD-vel, CD-t meg írt olvasott. Majdnem kivágtuk, és cseréltük, mert 1 hónapig nem találtunk megoldást. Aztán a látszólag tiszta lencsét egy mikroszála kendővel megtöröltük. Azóta jó, És nem tartom magam amatőrnek meg semminek, tényleg nem látszott piszkonak, azzal kezdtük a nézelődést.
-
s_akos82
tag
''Én sem fogom bevinni még 1 hónapra a gépet, kockáztatva, hogy megint összekarcolják.''
Ennyire gázos cég ez az NSE? Még nem volt hozzájuk szerencsém eddig, de az akksi miatt épp most akarják berendelni az egész gépet! Szerintetek meg merjem kockáztatni, vagy jobban járunk egy új akksival?
-
rYaN-
tag
Persze, hagyd rajta az akksit, sose vedd ki belőle.
A dvd írót meg cserélheted, nincs benne festékpatron, ez nem pénz.
Vincsit, ramot meg dvdolvasót cserélhetsz, nem ugrik a gar. Meg az idehaza mi is? Összekarcolt, szarabb, használt alkatrészekkel telepakolt masinát kapsz vissza?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Keresünk dokkolókat
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged