- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Yettel topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Apple Watch
- iOS alkalmazások
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzcs
senior tag
válasz
BiriBum #1205 üzenetére
én már cseréltem, jelenleg egy nec ad-7543a labelflashes író van benne. Előlap is jó vele. Egyetlen gondja van: csak neroval lehet gyorsan írni, a többi íróprogi max 2.4x-esen ír vele. De igazából tsst után tökéletesen megfelel. Volt 6 tsst-m, mindegyik szar volt, de érdekes módon a szervízesek mindig azt mondták hogy semmi baja. Most a szekrényben porosodik egy lightscribe-os tsst...
-
Cs_Laci
senior tag
Hihi, nekem pont ugyan ez volt a Thinkpad DVD-jével!! Meg se nyikkant DVD-vel, CD-t meg írt olvasott. Majdnem kivágtuk, és cseréltük, mert 1 hónapig nem találtunk megoldást. Aztán a látszólag tiszta lencsét egy mikroszála kendővel megtöröltük. Azóta jó, És nem tartom magam amatőrnek meg semminek, tényleg nem látszott piszkonak, azzal kezdtük a nézelődést.
-
s_akos82
tag
''Én sem fogom bevinni még 1 hónapra a gépet, kockáztatva, hogy megint összekarcolják.''
Ennyire gázos cég ez az NSE? Még nem volt hozzájuk szerencsém eddig, de az akksi miatt épp most akarják berendelni az egész gépet! Szerintetek meg merjem kockáztatni, vagy jobban járunk egy új akksival?
-
rYaN-
tag
Persze, hagyd rajta az akksit, sose vedd ki belőle.
A dvd írót meg cserélheted, nincs benne festékpatron, ez nem pénz.
Vincsit, ramot meg dvdolvasót cserélhetsz, nem ugrik a gar. Meg az idehaza mi is? Összekarcolt, szarabb, használt alkatrészekkel telepakolt masinát kapsz vissza?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- iPad topik
- eBay
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Latitude 7450 14" QHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- TUF Gaming F15 FX506HC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MUNKAGÉP Dell Precision 7520 / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / MAGYAR Bill
- Lenovo ThinkPad P14s Ryzen 5 PRO5650u 32GB RAM 512GB SSD 4GB dedikált VGA Érintőkijelző
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Apple TV 4K 2.gen (A2169) 32 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő