- Mobil flották
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szabonagyur #22971 üzenetére
ööööööööööö... közben megtaláltam.
"Enable CSM"Már megvan a pendrive.
Hát komolyan mondom, pépesre verném azokat, akik ezt a sok "ujjitttást" kiagyalják.
Mi volt a baj, a "régi", "elavult" boot kiválasztósdival?Mi a f×szért kell ilyeneket belerakni, h CSM enable/disable, aztán had kapjon agyf×szt a felhasználó. Már félig meglenne a telepítés, ha nem ilyen sz×rságokat kellene Googleznom.
-
Üdv!
X550CA notebook.
(szlovák nyelvű 8.1 van rajta)Ez helyett kellene egy 7-est feltennem (driverek vannak az oldalon, úgyhogy szerintem nem lesz gond vele). DE hogy kell a BIOS-ban beállítani, h a pendriveről bootoljon?
(a 2.0-ás aljzatba raktam a pent)Ezt nem értem, csak a merevlemezt mutatja, meg valami PCI eszközt, de nem látom a pendriveot, meg az optikát se (asszem).
Most ilyenkor mi van?
Erre csak úgy lehet telepíteni, h sehogy, max a recoveryről a rajta levő oprendszert?Hát ezt nem értem, százával telepítek gépeket, de ilyet még nem b×sztam..
-
Inkább a milyen NETbookot vegyek topicban kérdezd meg, de szerintem jó vásárt csinálsz, az a 1215N már fejlettebb kategória, mint a régebbi netbookok.
Már a 1201-es is egész jó volt, de ez az új ez sokat javult. -
Már megbocsáss, de miért nem látod értelmét?
Nem játékra kell neki, leírta.
Azonkívül pont a "rendes asztali PC-s kivitelű gépet" akarja lecserélni egy netbookra.Nekem is egy noti van az 50"-os plazmámhoz "rendszeresítve" mint HD lejátszó, sőt, elég gyakran netezek is vele, persze külső bill+ egérrel.
Nem veszek Bluray lejátszót, minek? Ráadásul akkor ki kéne írogatnom a filmeket lemezre, ami drágább lenne mint egy csendes noti vagy netbook, azonkívül ez utóbbiak másra is használhatók, mint pl. netezni is lehet rajtuk.Ez az Asus Eee 1215N egy vadállat HD képes netbook a kategóriájában, és még játszani is lehet vele (korlátozottan persze).
Az adataimnál szereplő konfigon luxus netezni, filmet nézni.
Egyrészt hangos, másrészt sokat fogyaszt.
Szinte csak akkor kapcsolom be, ha játszani akarok vele.
Full HD-ban viszont egy jó netbook is használható külső monitorral azokra a feladatokra, amit fazr írt.Ezeddig az első generációs Intel Atomok nem voltak valami fürgék, de a külső grafikai chipes (mint pl. az ION2) netbookok már jól használhatók másra is, mint netezés.
-
-
Látogass el Asus oldalára:
http://support.asus.com/default.aspx?SLanguage=hu-huRegsztráld be a terméket, és ha van rá gari, a weblap ki fogja írni.
Esetleg a weboldalon feltüntetett címeken is érdeklődhetsz.
http://rma.asus.de/pick_eu/h/
http://rma.asus.de/pick_eu/h/#whoiswho -
válasz
sky9009 #11422 üzenetére
Sajnálom, ha a "keret" véges, akkor inkább ezt ajánlom, ez most a legjobb ár/érték arányú noti. Nagyon jó proci van benne, és egy használható VGA.
Asus-t esetleg ezt tudnám ajánlani, de ez többe kerül, viszont vadállat gamer gép.
Csak a kijelzője 14"-os, de hát valamin spórolnia kellett az Asusnak, h a fullos hardvert bele tudja pakolni a gépbe. -
válasz
norbszt #11409 üzenetére
Csavarozd le a gép alját, és nézd meg milyenek vannak benne.
Ha ugyanolyat veszel, nem lesz gond.
Asus oldalán legalábbis nem találtam "támogatott memóriák" oldalt.
Intel GL40-es chipset van benne, valóban csak 667-es ramokat kezel.De mire nem elég 2GB ram?
Milyen programokat használsz, h elfogy a memória?Feladatkezelőben szoktad ellenőrizni, és valóban túllépsz a 2GB-on?
Mondjuk ha Win 7 van fent, belátom, elfogyhat hamar. -
válasz
pisti8905 #11408 üzenetére
A többi billentyű, amiket az fn lenyomásával együtt kell lenyomni, működnek?
Szerintem nincs fent valamilyen segédprogram. -
-
válasz
Shrek16 #11403 üzenetére
Jesus..
Az első kettőt, amit linkeltél meg ne vedd, ha játszani is akarsz.
Tessék, ez egy lista, a notis VGA-król:
notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.htmlA GO 310 az csak egy sima képmegjelenítő, abszolut nem gamer kategória.
A másik 2 gép jó vétel, picivel kisebb a kijelzője, de a belseje elég ütős.
A legkisebb Core i3 is bőven jó, de ha telik rá,
megveheted természetesen a Core i5-el szereltet is.
Tessék, egy lista a mobil CPU-król:
notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.html
Segítség képpen: játékra T6600 + GT230M kombó felett keress gépet. -
Kifognak.
notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.html
El-eldöcögnek rajt, de a gamer kategóriától messze van.T6600 + GT230M alatt ne nagyon keress játékra notit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
- HP 840 G3 (Core i7-6600U / 8GB DDR4 / 256GB / 14" FHD / Windows 11) ÁFA-s számla
- Lenovo Thinkpad L560 & L570 T440P T540p T430, T420 T410 eredeti akkuk
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IMH05 gamer notebook - 15-10300H, 16GB DDR4, GTX 1650 Ti (használt)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest