- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
válasz
Thunderzolee #22970 üzenetére
Semmit nem kell BIOS-ban állitani, inditáskor ESC megnyom és kiválaszt.
BIOS-ban csak a fast boot, secure boot kikapcsolása meg a boot mode UEFI-ről legacyra áttétel kell.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Thunderzolee #11711 üzenetére
Az 1215N felejtős kategória, és így szerintem az egész 1215 széria. A töltőcsatlakozó pár hét használat után bemondja az unalmast, és a jackből kitörik a középső fémdarab, a töltést így ellehetetlenítve. Ahol eddig olvastam tartós tesztet vagy fórumhozzászólásokat a 1215N-ről, mindenhol ezt írták. Papíron jó gép, de eszméletlen baklövést csinált ezzel az ASUS. Én is azt akartam, de kénytelen voltam nagyobb után nézni, mivel 15"-ig nincsen ár/érték arányban a 1215N-hez mérhető masina.
-
fazr
senior tag
válasz
Thunderzolee #11710 üzenetére
Még az érdekelne, hogy a hdmi hogy működik? rádugom monitorra és ugyan úgy tudom állítgatni felbontást a külső monitoron, mint ha sima monitor csatlakozót használnék?
pl hdmi-s monitor használat közben ki lehet kapcsolni netbook monitorját?
-
pisti8905
csendes tag
válasz
Thunderzolee #11416 üzenetére
Az összes többi gomb jó csak a hangerő szabályozás nem stimmel valamiért de megpróbálok valami drivert vagy ilyesmit leszedni a gyártó honlapjáról csak gondoltam rákérdezek hátha van valakinek konkrét ötlete.
azért köszi
-
Land
veterán
válasz
Thunderzolee #11406 üzenetére
Köszi!
Sikerült!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest